koop nu de Startersbundel

al 4500 keer gedownload

Financiële templates

De beschikbare templates zijn: opzij zetten voor je belasting (voor een eenmanszaak of B.V.), uurtarief bepalen als zzp’er, belasting bij parttime zzp’en, eenmanszaak of BV, auto van de zaak, youngtimer, cash flow, bepaal de juiste prijs van je product.

ga direct aan de slag

Startersbundel

In één keer goed van start als ondernemer met deze startersbundel. 

Met daarin het ebook ‘De Praktische Gids voor Startende Ondernemers’ en de vier meest gebruikte templates voor ondernemers: 

Opzij zetten voor je belasting

(meer info)

Bereken je uurtarief als zzp’er  

(meer info)

Auto van de zaak of privé 

(meer info)

Eenmanszaak of BV

(meer info)

Nu met 35% korting op deze bundel.

Excel Template - Opzij zetten voor je belasting als zzp'er

Eenvoudig berekenen hoeveel je opzij moet zetten voor je Inkomstenbelasting doe je met deze direct te downloaden Excel template.

Template 'B.V. - opzij zetten voor je belasting'

Excel Template - B.V. - Opzij zetten voor je belasting

Voor de ondernemer met een B.V.: zoveel zet je opzij voor je loonbelasting over je DGA salaris, vennootschapsbelasting over je winst en dividendbelasting over je dividenduitkeringen naar privé.
Template 'eenmanszaak of BV'

Excel Template - Eenmanszaak of BV

Snel berekenen of een overstap van een eenmanszaak naar een BV gunstig is, doe je met deze template.

Template 'wat houd je over aan parttime zzp'en'

Excel Template - Wat houd je over aan parttime zzp'en

Met deze template bereken je hoeveel je overhoudt als je naast je loondienst baan parttime als zzp’er aan de slag gaat. Inclusief hoeveel je opzij moet zetten voor de Inkomstenbelasting vanuit je zzp inkomen.
Template 'auto van de zaak of privé'

Excel template - auto van de zaak of privé

Wat is fiscaal het meest voordelig? Je auto op de zaak zetten? Of je auto privé rijden? De verschillende gevolgen voor je inkomstenbelasting en BTW worden in deze template berekend. verder naar beneden.

Template 'youngtimer regeling'

Excel template - Youngtimer regeling

Een youngtimer, een auto van 15 jaar of ouder, kun je fiscaal voordelig rijden. Reken uit of je voordelen van de lagere bijtelling opwegen tegen een hogere BTW correctie.
Template 'uurtarief berekenen als zzp'er'

Excel Template - Uurtarief berekenen als zzp'er

Met deze template bereken je eenvoudig of je voldoende verdient met je uurtarief als zzp’er.
Template 'bereken de juist prijs van je product'

Excel template - Bereken de juiste prijs voor je product

Maak je zelf producten? Dan bereken je met deze template de juiste prijs.
Template 'cashflow'

Excel template - cash flow

Wil je weten of je nu en in de toekomst voldoende geld hebt? Geld om je belasting te betalen, je leveranciers of investeringen te doen? Met dit cash flow overzicht (ook wel liquiditeitsbegroting), heb je snel overzicht. Te gebruiken voor meerdere jaren.

Veelgestelde vragen over de templates

Krijg ik de producten direct binnen?

Direct na aanschaf zijn de downloadbare producten beschikbaar. Na aanschaf staan de producten in je browser. Klik deze dus niet weg. 

Daarnaast ontvang je de producten binnen enkele minuten in je mailbox. Tip: check je spam folder. 

Niets binnengekregen? Stuur dan een mail van je bestelling naar info@thehappyfinancial.com en we lossen het zo snel mogelijk voor je op.  

Zorg ervoor dat je automatische updates in Excel open hebt staan. Dat kun je controleren via Excel – Voorkeuren – Berekeningen. 

Je kunt ook proberen het bestand te openen in Google Sheets. Dit verhelpt in veel gevallen ook deze foutmelding. 

Voor het invullen van je eigen gegevens in het Excel bestand is geen wachtwoord nodig. De enige gegevens die je hoeft in te vullen, zijn de oranje gemarkeerde cellen. De uitkomsten worden dan automatisch voor je berekend.

Dat kan. De templates zijn alleen gemaakt om één specifiek onderdeel te berekenen. Bijvoorbeeld hoeveel Inkomstenbelasting je opzij moet zetten. De uiteindelijke berekening van de Belastingdienst houdt ook rekening met bijvoorbeeld je eigen woning. Dit totaalsaldo kan daarom afwijken van de berekening in de template. 

Online colleges

Schrijf je in voor een online college

Regelmatig worden online colleges gegeven. Hierin worden praktische tips voor jou als (startend) ondernemer gegeven over een specifiek onderwerp. Houd de agenda in de gaten voor het eerstvolgende online college.