In contact komen met the happy financial?

Stuur dan een mail naar: info@thehappyfinancial.com

Let op: ik kan geen inhoudelijke vragen beantwoorden over je boekhouding of belastingen. Ik bied geen boekhoud- of accountantsdiensten aan. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Samenwerken met the happy financial? Mijn voorkeur gaat uit naar samenwerkingen voor de lange termijn.

Frequently asked questions

Onderstaande vragen krijg ik vaak. Voordat je een mail stuurt, kijk even of je het antwoord al kunt vinden.

Kan ik je ook inhuren als accountant?

Nee, ik heb nog wel de titel van Registeraccountant, maar voer geen werkzaamheden uit als openbaar accountant. Dit is een bewuste keuze.

Kan ik je inhuren als mijn scriptiebegeleider?

Nee, ik begeleid alleen scriptie studenten via Nyenrode Business Universiteit Auditing & Assurance.

Geef je ook persoonlijk (financieel) advies?

Nee, ik geef geen persoonlijk (financieel) advies. Dit is een bewuste keuze. Ik reageer dan ook niet op e-mails met daarin (financieel) advies vragen. 

Mag ik een gastblog schrijven voor the happy financial?

Wil je je ondernemersverhaal kwijt op the happy financial? Dat kan via de nieuwe rubriek ‘Het ondernemersverhaal van…’, binnenkort op the happy financial. Let op: dit is geen gesponsorde content, waarbij je reclame kunt maken voor je eigen onderneming. De bedoeling van deze column is het delen van jouw ondernemersverhaal, inclusief gemaakte fouten en ervaringen.

Wil je een gesponsorde blog op the happy financial? Stuur dan een mail via bovenstaand contactformulier met daarbij de aanvraag voor gesponsorde content. Je ontvangt naar aanleiding hiervan de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.  

Kan ik je inhuren als spreker voor mijn event?

Ja, spreken op het gebied van financiën voor zowel persoonlijke financiën als voor ondernemers doe ik vaak. Neem daarom contact op via bovenstaand contactformulier zodat ik een passende offerte kan maken.

Maak je video’s en blogs in opdracht?

Ja, het is mogelijk om een gesponsorde video en/ of blog te laten maken voor jouw onderneming die wordt geplaatst en gepromoot via the happy financial. Neem contact op via bovenstaand formulier voor het opvragen van de bijbehorende tarieven.

Hoe is de werkwijze wanneer je een gesponsorde blog maakt?

Allereerst bereiken we overeenstemming over de richting van het onderwerp. Ik lever de concept blog aan, die pas na akkoord wordt gepubliceerd. Hierbij geef ik vooraf aan op welke datum de blog gepubliceerd wordt inclusief social media promotie.

Hoe is de werkwijze je wanneer je een gesponsorde video maakt?

Allereerst bereiken we overeenstemming over de richting van het onderwerp. Vervolgens lever ik het script voor de video aan, hierin zijn key words opgenomen waarin de richting van de video verwoord zijn. Het is heel belangrijk om dit script goed door te lezen en eventuele tekortkomingen door te geven. Hierna neem ik de video op. De concept video stuur ik door. Hierop volgt één revisie mogelijkheid. Ik geef door wanneer video’s worden gepubliceerd inclusief social media promotie.

Mag ik de video’s ook gebruiken op mijn eigen website?

Je mag de video’s embedden (via embedded link) op je eigen website. Het is niet mogelijk om de video’s op zowel het YouTube kanaal van the happy financial én je eigen YouTube kanaal te uploaden.

Wordt de video ondertiteld?

Video’s worden niet ondertiteld. Het is mogelijk om deze een meerprijs te laten ondertitelen bij het uploaden van de video in YouTube.

Maak je ook blogs of video’s voor een andere website dan the happy financial?

Ja, ik schrijf artikelen en maak video’s voor anderen. Hierbij is wel altijd mijn naam vermeld. Ghostwriting is daarom niet mogelijk. Voor tarieven, neem contact met mij op via het contactformulier.

Eerdere samenwerkingen

the happy financial heeft succesvol samengewerkt met aansprekende bedrijven op het gebied van blogs, video’s, lezingen en workshops

Samenwerkingen op het gebied van blogs en video

Met deze bedrijven en instellingen heeft the happy financial samengewerkt op het gebied van blogs en video. 

Workshops en lezingen

Workshops zakelijk vloggen, lezingen over het ondernemerschap, tips voor je persoonlijke financiën: het is allemaal mogelijk. Deze bedrijven en instellingen gingen je al voor. 

Volg je the happy financial al via social media?

Contactgegevens the happy financial

E-mail: info@thehappyfinancial.com

Telefoonnummer: +31648538125