koop nu de Startersbundel

Met dit cash flow overzicht (ook wel liquiditeitsbegroting), kun je eenvoudig zien of je nu en in de toekomst je schulden kunt betalen.

Als je in de loop van de tijd een negatief saldo hebt, kleurt de cel automatisch rood.

Onderneem dan tijdig actie en zorg ervoor dat je óf meer/ sneller geld binnenkrijgt van klanten en/ of dat je je leveranciers later kunt betalen.

Dit cash flow overzicht bevat een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van dit overzicht. Ook is duidelijk uitgelegd hoe je dit overzicht gebruikt.

Deze template bevat een tabblad voor een cash flow per week en en cash flow per maand.

Dit cash flow overzicht kun je meerdere jaren gebruiken. Download nu voor 9,99 euro ex btw (21%).

Disclaimer: dit cash flow overzicht is alleen en hulpmiddel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je bent en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt naar aanleiding van de template. 

Reacties op de templates

Simone
Simone
Lees verder
Mega handig jouw template, scheelt veel eigen uitzoekwerk!
Laura
Laura
Lees verder
Halleluja! Eindelijk duidelijk overzicht ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jan-Willem
Jan-Willem
Lees verder
Een heel mooi en duidelijk format. Direct overzicht, beter dan de online tools zoals bv berekenhet.nl. Onlangs overgestapt van emz naar bv. Met deze spreadsheet gekeken naar de impact wanneer je gaat schuiven met loon/dividend. Super!
Vorige
Volgende
cashflow
Voorbeeld volledige template 'cashflow'

Veelgestelde vragen over de templates

Krijg ik de producten direct binnen?

Direct na aanschaf zijn de downloadbare producten beschikbaar. Na aanschaf staan de producten in je browser. Klik deze dus niet weg. 

Daarnaast ontvang je de producten binnen enkele minuten in je mailbox. Tip: check je spam folder. 

Niets binnengekregen? Stuur dan een mail van je bestelling naar info@thehappyfinancial.com en we lossen het zo snel mogelijk voor je op.  

Zorg ervoor dat je automatische updates in Excel open hebt staan. Dat kun je controleren via Excel – Voorkeuren – Berekeningen. 

Je kunt ook proberen het bestand te openen in Google Sheets. Dit verhelpt in veel gevallen ook deze foutmelding. 

Voor het invullen van je eigen gegevens in het Excel bestand is geen wachtwoord nodig. De enige gegevens die je hoeft in te vullen, zijn de oranje gemarkeerde cellen. De uitkomsten worden dan automatisch voor je berekend.

Dat kan. De templates zijn alleen gemaakt om één specifiek onderdeel te berekenen. Bijvoorbeeld hoeveel Inkomstenbelasting je opzij moet zetten. De uiteindelijke berekening van de Belastingdienst houdt ook rekening met bijvoorbeeld je eigen woning. Dit totaalsaldo kan daarom afwijken van de berekening in de template.