We gaan alweer de derde week van No Spend November 2018 in. Na onze vakantie in Aruba pak ik het dubbel en dwars op en let extra goed op.

In deze video zie je hoe ik de beste bespaartips probeer, maar ook wat er minder goed gaat.

 

Vrijdag 16 november – eerste werkdag

De eerste werkdag na onze Aruba vakantie. Het is koud. En vroeg.

De drang om een goede koffie te kopen en mezelf te trakteren op een lekkere lunch is groot. Maar ik weet me te bedwingen. Scheelt wel dat ik zelf lekkere koffie én thee mee heb genomen voor onderweg en thuis een goede lunch heb klaargemaakt.

Zaterdag 17 november en Zondag 18 november

Op deze dagen zien jullie een gat in mijn vlog. Heel eerlijk: ik was geen geld aan het uitgeven, maar aan het slapen ;).

In de ochtend ging ik sporten om in de middag keihard in slaap te vallen (ik geef de jetlag de schuld). Niet handig I know. Maar het zorgt er wel voor dat ik geen euro heb uitgegeven (ofwel: ik sliep op momenten dat de winkels open waren).

Maandag 19 november – Weer aan het werk

Vandaag is mijn zusje jarig (happy bday!). Mijn zusje is een weekend weg en daarom heb ik eerder al het cadeau naar haar thuis laten opsturen. En dus ook in oktober al betaald :).

Vanavond ben ik naar Breukelen voor een docentenvergadering. Hier krijgen we ook eten bij, dus daar hoef ik alweer niets voor te regelen.

Dinsdag 20 november – Secret meetings in Amsterdam

Vandaag ga ik zoiets gaafs doen! Mijn ultieme droom sinds ik ben begonnen met the happy financial eigenlijk. Beetje jammer dat ik er nog niets over kan zeggen. Maar in het kader van No Spend November: het heeft me wel benzine en parkeren op de Prinsengracht in Amsterdam gekost (so en dat is duur! Maar worth it).

Woensdag 21 november – Accountantsdag 2018

Weer onderweg naar Amsterdam, vroeg, maar wel met mijn eigen koffie. Je eigen koffie meenemen is trouwens de meest gehoorde tip van mijn volgers, dus volgens mij ben ik niet de enige ;).

De hele dag ben ik in de RAI in Amsterdam aanwezig voor de accountantsdag 2018. Hier maak ik voor accountant.nl een vlog over mij impressie van de dag (deze komt volgende week online).

Verder zie je ook hoe Martijn kookt (HAHA).

 

e-boekhouden banner