Het eerste boek van the happy financial ligt vanaf 17 oktober in de winkels. Waar gaat het boek over? Waarom heb ik dit boek geschreven? Hoe is het proces gegaan vanaf de eerste afspraak met de uitgever tot de publicatie? En je kunt hier een exclusief voorproefje lezen van het boek.

Vanaf nu is het boek te verkrijgen:

Waar gaat het boek over?

Mijn eerste boek ligt vanaf 17 oktober in de winkel. Hoe zorg je ervoor dat je geld voor jou gaat werken, in plaats van dat jij alleen maar heel hard moet werken voor je geld? Marjan Heemskerk, bekend van haar blog en vlogkanaal The happy financial, weet precies hoe je dat doet. Aan de hand van haar eenvoudig te volgen 5-stappenmodel kan zelfs de grootste struisvogel de weg naar financiële vrijheid vinden. Want als je eenmaal weet hoe en waar je moet beginnen, zijn financiën echt niet alleen maar saai en vervelend, maar juist een manier om je doelen te bereiken.

Met de praktische tips in dit boek en de bijbehorende ready-to-use Excelbestanden heb je snel inzicht in je financiën, bepaal je je langetermijndoelstellingen, kom je erachter wat je écht nodig hebt door middel van een back to basics-periode en bouw je vermogen op. 
Of je nu meer wilt overhouden aan het einde van de maand, helemaal financieel onafhankelijk wilt worden of je eigen onderneming een gezonde basis wilt geven: met The happy financial worden geldzaken wél leuk! De vijf praktische stappen die voor financiële vrijheid gaan zorgen, leg ik uit in deze video.

Waarom heb ik mijn boek geschreven?

Dat is mijn persoonlijke reden om een boek te schrijven. Maar waarom heb ik voor deze inhoud van het boek gekozen (in 5 praktische stappen naar financiële vrijheid)? Omdat ik veel mensen zie die heel hard werken voor hun geld aan de ene kant, maar aan de andere kant hun grote dromen niet waar kunnen maken. Vaak is geld hier een belangrijke factor in. In dit boek wil ik zoveel mogelijk mensen laten zien dat geld ook voor je kan werken en dat jij ook een stap dichter bij je droom kunt komen.

Waarom heb ik eigenlijk een boek geschreven? Het schrijven van een écht boek, mijn naam op een cover, een boek dat je kunt kopen in de winkel, was altijd mijn grote droom. Niet een hele logische droom als je accountant bent. Maar als blogger was de stap al iets makkelijker. Natuurlijk is er een groot verschil tussen bloggen en een boek schrijven, maar een boek schrijven ligt toch iets dichter bij bloggen dan bij het werk als accountant.

Voorproefje van het boek

Wil je nu alvast een eerste stuk lezen van het boek? Download dan hier gratis een exclusief voorproefje voor jou als lezer van deze blog.

Hoe schrijf je een boek?

Altijd al benieuwd geweest hoe je een boek schrijft? In deze video leg ik uit hoe dat bij mijn boek is gegaan? Wist je bijvoorbeeld dat er drie verschillende redacteuren betrokken zijn bij dit boek? Dat en meer in deze video.