Magento is waarschijnlijk het beste PHP eCommerce-platform ter wereld en tegelijkertijd is het qua onderhoud een zeer gecompliceerd platform. Door Magento als jouw eCommerce-winkelbasis te gebruiken, heb je onbeperkte mogelijkheden die jeermee kunt doen. 

Velen van hen zijn al uit de doos aanwezig en sommige kunnen worden gekocht als extensies van derden. Je hebt echter een betrouwbare Magento-expert nodig die voor compatibiliteitsproblemen, de ontwikkeling van nieuwe functies en continue ondersteuning kan zorgen.

Waarnaar te zoeken?

Zorg ervoor dat het bedrijf dat je selecteert Magento-gericht is. In de meeste gevallen kunnen ontwikkelingsbureaus die alles doen niet eens één ding goed doen.

Zorg ervoor dat het bureau dat je kiest Magento-gecertificeerde ontwikkelaars heeft. Het is niet per se nodig dat ze allemaal gecertificeerd zijn, maar de meerderheid zou dat wel moeten zijn.Ze moeten verfijnde taak- en projectbeheerprocessen hebben. Het moet gemakkelijk zijn om het ticketingsysteem te gebruiken en het moet mogelijk zijn om een ​​supportticket aan te maken wanneer je maar wilt.

De prijsstelling moet transparant zijn en je moet niet met het werk beginnen voordat je op zijn minst de geschatte kosten voor specifieke taken weet.

Ondersteuning

Zorg ervoor dat ze dringende ondersteuning hebben. Je hebt niet iemand nodig die 24/7 aan het werk is, maar voor het geval er iets misgaat met je pagina buiten kantooruren, moeten ze een plan hebben om voor je bedrijf te zorgen.

Ze moeten een toegewijd team hebben dat onderhoudsdiensten levert. Sommige bureaus doen voornamelijk alleen aan ontwikkeling en zullen elke taak die je nodig hebt op projectbasis uitvoeren. Controleer referenties, vraag hen om enkele klantcontacten en hun aanbevelingen te geven. Bel ze bij voorkeur en vraag naar hun ervaring.

Zelfs als er een laag aantal uren is dat je elke maand moet leveren, moeten er ten minste twee ontwikkelaars aan uw project werken. In het geval dat iemand het bedrijf verlaat of met vakantie of ziekteverlof is, is er altijd een andere persoon die alles van jouw project weet en klaar staat om jouw taken uit te voeren.

Voldoende middelen

Als je elke maand veel uren nodig hebt, zorg er dan voor dat ze voldoende middelen hebben. Als je naar een bedrijf komt met vijf ontwikkelaars en je hebt een Magento partner nodig voor minimaal 300 uur per maand, dan zullen ze dat waarschijnlijk niet aankunnen.

Controleer of het bedrijf een plan en ervaring heeft met disaster recovery. Er kan een geval zijn waarin er iets misgaat, maar in dit geval is het van vitaal belang om gefocust te blijven, te erkennen wat er mis is gegaan en een juiste manier te vinden om dit op te lossen met zo min mogelijk schade aan de zaken van de klant.

En last but not least, je moet ervoor zorgen dat ze een uitstekende klantenondersteuning hebben. In dit geval ben je een klant van dit bureau en moet je ervoor zorgen dat ze je goed behandelen en weten wat ze moeten doen. In de meeste gevallen zie je dat al in de eerste 5 minuten door samen te bellen of af te spreken.