Happy Financial New Year!

Een nieuw jaar, een nieuw begin! En voor sommige van jullie betekent dat een nieuwe start in de vorm van je eigen bedrijf. Een grote stap en ontzettend spannend. Je ideeën zijn goed, het begin is gemaakt, maar wat je moet allemaal regelen? Waar loop je tegenaan als starter? 

De maand januari staat bij the happy financial in het teken van dit nieuwe begin, in de vorm van ‘Januari – Startup maand’. Iedere week schrijf ik een blog over waar je als starter allemaal tegenaan kunt lopen. Ik laat zien dat het vaak niet zo ingewikkeld is als je vooraf denkt, en dat je het ook zeker niet moeilijker moet maken dan het is.

Ik ga het hebben over het schrijven van een business plan, het maken van begrotingen voor de onderneming, opzetten van je administratie en regeldingen zoals inschrijving bij de KvK, je eerste BTW aangifte en facturen maken.

Deze maand is bedoelt om je goed aan je nieuwe (financiële) jaar te laten beginnen zodat je zeker van je zaak bent en je met een gerust hart die nieuwe stap kunt maken!

Maar: ook voor degene die geen ondernemer zijn, biedt the happy financial meer dan genoeg nieuwe blogs in het nieuwe jaar! Ik start in januari met mijn trip naar Londen, waarna ik verder ga in de serie ‘Work & Organise’. Hoe zorg ik voor overzicht in mijn werk? En hoe houd ik mijn agenda en to do lijstjes bij?

Happy (financial) New Year!

Follow my blog with Bloglovin