Een nieuwe maandvlog! Ik vind het steeds leuker om de maandvlog te maken. Ik raak er ook steeds meer aan gewend om tussendoor te vloggen. Maar ook vergeet ik steeds minder vaak mijn camera. Dat scheelt ook wel. 

Reflectiemoment

Afgelopen maand was hectisch! Kort gezegd. Als ik de video nu terugkijk heb ik echt ontzettend veel gedaan. Ik denk dat wat dat betreft de maandvlogs ook echt een goed reflectiemoment zijn. Want ik word gedwongen om te kijken naar mezelf in de afgelopen maand.

Leuke afspraken, nieuwe ontmoetingen, spannende lezingen. Maar ook: wanneer zie ik zelf dat ik eigenlijk te moe ben? Dat soort dingen vallen in een maandvlog ineens op. Dat zijn dan weer mooie doelen voor komende maand ;).

De highlights

Natuurlijk was de feestweek een duidelijke highlight deze maand. Een week waarin ik vierde dat the happy financial 2 jaar bestaat en ik 1 jaar fulltime aan het ondernemen ben. Ik mocht veel weg geven tijdens giveaways, had een gave gastblog online en het online programma business bootcamp.

Een van de meest hilarische momenten deze maand was toch wel hoe ik terecht kwam op een ouderavond voor ouders van kinderen in havo 2 van een middelbare school in Eindhoven. En natuurlijk de degradatie van mijn Franse kennis naar niveau ‘Kneus’.

Leukste opdracht

Vlogworkshops vind ik ontzettend leuk om te geven. In een paar uur tijd ga ik met een kleine groep aan de slag om een eerste vlog op te nemen. Ik geef praktische tips, maar laat de groep ook kritisch zijn op elkaars vlog-talent. Deze maand mocht ik weer een vlogworkshop geven en ik moet zeggen dat ik dit altijd één van de leukste opdrachten vind.

Ik heb een video opgenomen met Martijn en daar kreeg ik ook zoveel leuke reacties op! Daar gaan er zeker meer van komen.

Verder zou ik zeggen: kijk vooral de video voor veel meer en laat me vooral weten wat je van deze video vindt! Ik ben heel benieuwd!

e-boekhouden banner

e-boekhouden banner

De praktische gids voor startende ondernemers - the happy financial