Je administratie opzetten. Voor veel ondernemers niet het grootste feest.

Hoe kun je er dan voor zorgen dat je hier toch minder tegenop ziet? Want ik me wel voorstellen dat je voordat je er aan begint, denkt dat dit onbegonnen werk is. De grote hoeveelheid administratie, de ongeordende hoop papieren, de onduidelijkheid van instanties.

In deze video geef ik mijn tips zodat je op een goede manier met je administratie kunt beginnen en deze ook eenvoudig overzichtelijk kunt houden.

De eerste truc daarbij is om het op te delen in kleine mini projecten. Neem jezelf bijvoorbeeld voor dat je iedere keer een gedeelte doet. Op deze manier is het een stuk overzichtelijker en is het geen grote berg met werk, maar meerdere heuvels. Heuvels waar je echt wel overheen komt.

Bekijk de hele video hier:

Video waarin ik de voordelen van online factureren uitleg en daarmee de hoeveelheid handmatige handelingen terug kunt dringen:

Video waarin ik mijn boekhoudpakket uitzoek:

Wil je weten hoe ik eenvoudig omga met digitale facturen die ik in mijn mail krijg? Lees dan deze blog.

Wil je de blog lezen waarin ik het nut van een vaste administratie dag beschrijf? Lees dan deze blog.

Wil je ook 15 maanden gratis boekhouden met e-boekhouden.nl? Klik dan op onderstaande link:

e-boekhouden banner