De feestweek 2018 van the happy financial komt eraan! Een week lang extra blogs en video’s, giveaways en lanceringen om te vieren dat the happy financial deze week twee jaar bestaat!

Planning

Gisteren postte ik nog een blog waarin ik aangaf dat gestructureerdheid mij vaak ook gewoon stress opleverde. In het geval van de feestweek komt die extreme drang naar structuur dan weer wel goed uit. Want hierdoor had ik voldoende tijd om ervoor te zorgen dat ik echt een hele gave week voor jullie kon neerzetten.

Want hier komt de planning:

Vrijdag 14 september

Naast het feit dat vandaag mijn moeder jarig is (happy birthday mama), is vandaag de grote lancering van het online programma ‘business bootcamp’. Martijn en ik hebben hard gewerkt aan het programma waarmee we samen in 6 modules je onderneming helemaal op het goede spoor zetten.

We hebben modules gemaakt over jou als ondernemer (waar ligt écht je passie), je onderneming (wat is je USP, maar ook je sterke en zwakke punten), marketing (opstellen van een marketingstrategie en -plan), sales (opzetten van initiatieven om ook écht die omzet te behalen), financiën (heb je het juiste verdienmodel en opstellen begrotingen) en businessplan en actielijsten.

Wil je meer weten over dit online programma? Kijk dan hier voor meer details.

Omdat het feest is ga ik tijdens de lancering op vrijdag één keer deze online training weggeven! Meedoen kan via de post op vrijdag via Instagram.

Zaterdag 15 september

Wie jarig is, trakteert! Ik geef vandaag een lunch weg bij Martini’s by Roma op het Victoriapark in Eindhoven. Een tijdje geleden was ik hier zelf met allemaal Eindhovense foodies via Eindhovens Rondje en heb echt een top middag gehad.

Zondag 16 september

Dit weekend staat er weer een giveaway gepland, deze keer ook van een online programma, maar niet van mezelf. De laatste tijd ben ik bezig met het online programma ‘ontwerp het zelf’ van Graphic Avenue.

In een half jaar krijg ik modules over WordPress, Illustrator, Canva, Indesign en Photoshop en ik vind het geweldig! Ik vond mezelf altijd een ontzettende design kneus, maar met dit programma durf ik echt veel meer te doen op het creatieve vlak.

In samenwerking met oprichter Ankie Gijsel mag ik vandaag eenmaal het online programma (ter waarde van EUR 967,-!!) weggeven. Kijk daarom weer vandaag op mijn Instagram om mee te doen.

Maandag 17 september

Vandaag komt een nieuwe blog online over hoe een sales funnel je kan helpen om je (potentiële) klanten beter in de grip te kunnen houden én daarmee meer omzet te genereren.

Daarnaast is er een volgende giveaway, namelijk van mijn e-book ‘de praktische gids voor startende ondernemers’. Het leuke van deze giveaway is dat je het boek niet alleen voor jezelf kunt winnen, maar ook voor mede-ondernemers. Meedoen wederom via Instagram (ik hou het makkelijk ;)). In totaal geef ik zes exemplaren weg.

Dinsdag 18 september

Vandaag komt een hele leuke gastblog online, namelijk van de Zorgblog. Een blog gericht op alle medewerkers in de zorg of daaraan gerelateerd met als doel om het imago van de zorg te verbeteren.

Het leuke is dat ik Nannie, de oprichter, nog ken vanuit onze studententijd. Wij hebben namelijk samengewoond in hetzelfde studentenhuis. Het studentenhuis bestaat inmiddels niet meer, want het heeft plaatsgemaakt voor fancy appartementen in de stad, maar we zien elkaar nog regelmatig. Daarom vind ik het ook echt heel gaaf dat Nannie wilde schrijven.

Woensdag 19 september

Wat doet Martijn eigenlijk? Martijn is zijn carrière, net als ik, gestart als accountant. Alleen iets langer geleden. Hij is namelijk in 1996 begonnen met werken in de accountancy. Inmiddels werkt hij als marketing en sales director én is hij, samen met mij coach Heemskerk gestart.

Over zijn bijzondere carrière moves en keuzes hebben we het in de extra video die vandaag online komt. Een mooi voorbeeld van hoe een studiekeuze je absoluut niet hoeft te remmen in je verdere droombaan.

Om al jullie extra vragen te beantwoorden, hebben we samen nog een live webinar via Instagram gepland om 17.00.

Donderdag 20 september

Een nieuwe giveaway! En wat voor een, ik mag namelijk 20 stuks weggeven van Beamies.nl. Stijlvolle, leren oorbellen en armbanden. Ik draag ze zelf ook en krijg er altijd complimenten over.

Je weet inmiddels wel waar je moet zijn voor deze weggeefactie toch ;).

Vandaag komt ook een nieuwe blog online: want wat heb ik geleerd van 1 jaar ondernemen?

Vrijdag 21 september

Vandaag is de feestweek alweer ten einde. Ik ‘vier’ dat met een nieuwe video over waarom ik nooit tevreden ben en ik geef tips voor een meer tevreden leven.

Wat ik van deze video geleerd heb: vier ook de kleine dingen. Daarmee wil ik deze feestweek afsluiten en jullie ontzettend bedanken voor afgelopen jaar. Op naar weer een mooi jaar voor the happy financial!

 

de praktische gids voor startende ondernemers