Marjan Heemskerk (1985)

Het is misschien niet het meest sexy onderwerp, of hot topic wanneer je met vrienden op het terras zit, maar wel heel belangrijk: je financiën. Niet alleen door mijn werk, maar met name door mijn eigen ervaringen, ben ik door de jaren heen een stuk wijzer geworden op dit gebied en ik wil je de valkuilen waar ik met open ogen ben ingetuind, besparen.

Daarom schrijf ik blogs en maak ik video’s over je financiën. Zowel voor je persoonlijke financiën, als voor de financiën van je eventuele onderneming. Hoe krijg je grip op je geldzaken? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende overhoudt? Hoe zorgt geld ervoor dat je voldoende vrij bent? Want daar draait het per saldo om: financieel voldoende comfortabel zitten om de dingen te kunnen doen die jij belangrijk vindt.

En omdat mijn leven niet alleen bestaat uit het tellen van geld, schrijf ik ook over wat mij nog meer bezig houdt (lees: waar ik mijn geld aan uitgeef), zoals reizen, sporten, eten en kleding.

Ik heb accountancy gestudeerd en heb mijn master en post-master (RA) afgerond aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds 2008 werkte ik als openbaar accountant en vanaf 2017 fulltime blogger en vlogger op the happy financial.

Liefs, Marjan 

Contact

Heb je interesse in een samenwerking op het gebied van lezingen, workshops of het schrijven van blogs voor jouw website, stuur me een bericht!