Marjan Heemskerk-Seeverens MSc RA (1985)

Het gat dichten tussen wat ondernemers weten en wat accountants dénken dat ondernemers weten. Dat doe ik vooral met the happy financial. En dat is een groot gat kan ik je vertellen. Ondernemers hebben hun eigen specialiteiten: zijn goed in kleding verkopen, mooie websites maken, iemands nagels fantastisch doen of een huis bouwen. Allemaal dingen die een accountant dan weer niet kan.

Daar komt the happy financial om de hoek kijken. Met mijn korte video’s en artikelen leg ik de complexe materie voor ondernemers op een praktische manier uit. Zodat jij als ondernemer weet waar je allemaal aan moet denken op het gebied van administratie, belastingen en zakendoen.

Ik studeerde Accountancy en heb mijn master en post-master tot Registeraccountant (RA) afgerond op Nyenrode Business Universiteit. Ik werkte vanaf 2008 in de accountancy en startte in 2016 the happy financial

Daarnaast geef ik les op Nyenrode Business Universiteit, voornamelijk in de master opleiding accountancy. Op basis van de positieve studenten evaluaties ben ik al twee keer, in 2019 en 2021, uitgeroepen tot docent van het jaar. 

Liefs, Marjan