My week in pictures #52

Deze week: Curacao! Yes, deze hele week zitten we op dit prachtige eiland. Relaxen, eten, zon zijn de hoofd ingrediënten, lees je mee?

Maandag 9 oktober

We worden wakker in Curacao! Veel te vroeg, dat wel, want we hebben een behoorlijke jetlag. Dus zodra het ontbijt opengaat, staan wij klaar.

In de middag gaan we naar Willemstad, want moet natuurlijk wel de Handelskade zien.

Dinsdag 10 oktober

Vooral een relax dag waarbij we eerst teruggaan naar Willemstad omdat Martijn zijn zonnebril ergens is vergeten en wat moet een mens hier zonder zonnebril?

In de middag liggen we lekker op het strand, voor mij een hele opgave, zeker nadat ik een kleine panick attack had omdat mijn mail niet meer werkte (straks mis ik allemaal belangrijke dingen!).

Woensdag 11 oktober

Tijd voor hiking in de omgeving. Het is ff zweten, maar het uitzicht is het meer dan waard.

In de middag lunchen in Willemstad en daarna naar de Blue Curacao distilleerderij. En ondanks dat ik normaal niet zo van de sterke drank ben (lees: ik kan gewoon niet zo goed tegen alcohol), is dit wel heel erg leuk en lekker.

Donderdag 12 oktober

Klein Curacao! Op tijd wakker want we nemen de boot naar dit onbewoond eiland 10 kilometer voorbij de kust van Curacao.

En wat is het mooi daar! De blauwste zee ooit, parelwit strand en schildpadden die met je mee zwemmen.

Vrijdag 13 oktober

We gaan naar de Hato grotten. In tegenstelling tot wat ik dacht over grotten, is het hier nog warmer dan buiten. Maar wel echt heel mooi om te zien. We rijden verder om flamingo’s te spotten, gelukkig zitten ze braaf op hun plek. We eindigen de middag bij Karakter voor een lunch. Curacao is natuurlijk niet Curacao zonder happy hour, vanavond bij Chill. De avond wordt afgesloten met eten bij Piri Piri en natuurlijk eten we daar kip piri piri.

Zaterdag 14 oktober

Vanavond treedt Guus Meeuwis op in Curacao. Ik hoorde ervan op de dag van onze aankomst en keek snel of er nog kaartjes waren. En ja hoor! Dus vanavond is het Groots met een zachte G op teenslippers.

Zondag 15 oktober

Terug naar Nederland. Zo’n dag dat je vooral aan het reizen bent. Uitchecken, huurauto inleveren, boarden en zitten.

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*