My week in pictures #50

Deze week: Met mijn moeder in Duitsland, shoppen, wandelen en eten. 

Maandag 25 september

Vandaag werk ik een dag vanuit huis. Grote pot thee erbij, want er is genoeg werk te doen.

Ik moet namelijk vier scripties nakijken en daar gaat best wel wat tijd inzitten.

Maar gelukkig merk ik ook meteen weer één van de vele (#1.339.202) voordelen van eigen ondernemer zijn: in de middag is het mooi weer en ga ik na de lunch even naar buiten voor een rondje.

Dinsdag 26 september

Ik ga met mijn moeder naar Duitsland. Ieder jaar doen we een trip en dit jaar is Duitsland aan de beurt. We gaan via Dortmund, waar toevallig die avond Dortmund – Real speelt (ik vond het al zo druk op dinsdag morgen).

Ondanks wat iedereen van mij denkt, ben ik helemaal niet zo van het shoppen. Ik koop eigenlijk alles online, dus je gaat mij echt niet zoveel in winkels zien. Maar hier lukt het goed en ik slaag echt helemaal top. Nieuwe outfit erbij en ik kan er weer even tegenaan.

Ik ben wel ontzettend van bratwurst eten en pullen bier drinken (o nee, toch niet), maar moet wel iets proberen van de Duitse keuken. Ik ga tijdens de lunch dus voor een flammküchen en ik kan weer even door met shoppen.

Daarna door naar het hotel met the best view ever (not, op een dak van een ander gebouw…).

Woensdag 27 september

Ik slaap nooit heel goed in hotels, dit is dus geen uitzondering. Ik ben daarom happy wanneer we naar het ontbijt gaan en ik een sloot espresso’s naar binnen kan gieten.

Goedkope Hollanders als we zijn, nemen we meteen lunch mee. Je kunt hiervan vinden wat je wilt, maar als je de hele middag gaat wandelen, ben je maar wat blij met een meegenomen boterham met Nutella.

In het Sauerland kun je dus echt prachtig wandelen en al helemaal wanneer de zon schijnt zoals vandaag. We lopen tussen de oude-van-dagen en ik trek de gemiddelde leeftijd van de wandelaars en fietsers flink naar beneden.

Donderdag 28 september

Shoppen in Oberhausen. Ze hebben daar een mega Shopping Mall, nooit geweest, dus mijn moeder vond t tijd worden.

Vrijdag 29 september

Vandaag ben ik op pad naar Rotterdam voor twee afspraken. Ik probeer altijd zoveel mogelijk te combineren, want autorijden vind ik nog steeds zonde van de tijd.

Ik heb een super leuke meeting in de middag voor een event dat binnenkort gaat plaatsvinden. As vrijdag kan ik jullie er meer over vertellen!

Zaterdag 30 september

Ik ben in gevecht met YouTube, blijft een ellende om alles goed te krijgen, links mooi te plakken. Maar goed, ik heb voor morgen de video over mijn eerste week als ondernemer beloofd, dus die komt er dan ook.

In de middag ben ik LUI met hoofdletters, echt waar. Ik zeg: bankhangen, film aan en niks meer aan doen.

Zondag 1 oktober

Crossfit in de morgen en dan moet Martijn de rest van de dag voor me zorgen :P.

Haha, nee het viel mee gelukkig. In de middag gaan we nog naar een verjaardag en de rest van de zondag is vooral relaxt.

 

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*