My week in pictures #45

Deze week: Werken, slapen, eten, werken, slapen, eten. Deze week was zo’n beetje de saaiste week in de geschiedenis van de My week in pictures. Ik moest echt m’n best doen om er iets van te maken haha. 

Zondag 20 augustus

Deze ochtend geen crossfit, want ze zijn aan het verhuizen dus is alles dicht. We maken hier optimaal gebruik van door lekker uit te slapen. Lees: Martijn slaapt uit tot 9u en ik ben om 7u wakker en ben m’n best aan het doen om te blijven liggen.

Terwijl ik dit aan het typen ben op zaterdagavond, heb ik geen idee meer wat we gedaan hebben. Dus zo spannend was onze zondag, niet dus.

Maandag 21 augustus

Martijn moet echt belachelijk vroeg op om naar Berlijn te gaan. En perfecte vrouw als ik ben, sta ik ook op om koffie te zetten en ontbijt voor hem te maken. #bestevrouwvanhetjaar.

Terwijl ik voor mijn werk als accountant veel onderweg en bij klanten ben, slijt ik mijn laatste dagen vooral op kantoor. Dus een dagje office met laatste pogingen om ervoor te zorgen dat mijn collega’s mij straks heel erg gaan missen.

Die avond voor the happy financial aan het werk. Ik heb mezelf weer een aantal deadlines opgesteld die me aan het werk houden die avond.

Dinsdag 22 augustus

Vandaag is eigenlijk een exacte kopie van maandag. #lovemylife

Woensdag 23 augustus

In de ochtend ga ik naar Silke voor mijn schoonheidsbehandeling. Ja, dat is nodig. Mijn wenkbrauwen zijn een langdurend project, maar het gaat zeker de goede kant op.

Ik wilde eigenlijk heel fanatiek op de fiets, was er zelfs heel vroeg voor opgestaan. Ik stap op de fiets, rijd de stoep af en kloenk…Lekke band. Natuurlijk weet ik niet hoe dat gemaakt moet worden, dus ik pak de auto.

Die middag ben ik weer volop aan het werk en heb echt super leuke dingen op de planning! Waaronder bellen met Anjo van Styleworks. Zo leuk om met mede-ondernemers te spreken. Dan kom je erachter dat je gelukkig niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt.

Donderdag 24 augustus

Zie maandag.

Met één uitzondering: ik geef mezelf een avondje Netflix cadeau. Ik heb een nieuwe serie ontdekt, Ozark, over een financieel adviseur die geld witwast. Past wel in mijn straatje dus.

relaxmomentje op de bank, netflix erbij, ik ben happy
relaxmomentje op de bank, netflix erbij, ik ben happy

Vrijdag 25 augustus

 

Vandaag werk ik een dag thuis, niets zo fijn als op mijn nieuwe kantoor zitten. Ik heb een super leuke call met mijn gastblogger voor tijdens de feestweek van the happy financial. Over drie weken is het namelijk zover: dan bestaat mijn blog precies één jaar én vier ik dat ik fulltime ondernemer ben.

Aan de andere kant ook super eng, want de tijd gaat hard en moet nog best veel regelen. Wederom een zelf opgelegde deadline, ben ik goed in.

Mijn nieuwe vlog camera komt binnen! En nu moet ik heel hard gaan oefenen, heel veel oefenen. Opdracht 1: niet naar mezelf kijken, maar in de lens.

Zaterdag 26 augustus

Ook in het weekend gaat het werk door. Ik zei toch dat het een saaie week was? Maar het voordeel is wel dat we lekker buiten kunnen ontbijten, lunchen en avondeten. Ik zeg: nazomer, kom maar door.

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*