My week in pictures #44

Deze week: Business meetings bij de IKEA, twee dagen ondernemen, een nieuwe neushoorn, meting bij Health Advies Breda en huiswerk maken. 

Zondag 13 augustus

Crossfit en af.

Haha, ik vraag me iedere zondag toch altijd af waarom ik zo moe ben.

Bedacht me vandaag dat het waarschijnlijk aan crossfit om 9u ligt.

Maar super goed begin van de zondag!

Maandag 14 augustus

Back to work, laatste vijf weken!

Dinsdag 15 augustus

Ik heb vandaag twee super leuke afspraken voor mijn bedrijf. Hier kan ik wel aan wennen.

De eerste business meeting is bij IKEA in Breda. Ik vroeg me altijd al af wat voor soort mensen afspreken bij IKEA, maar dat weet ik nu. Mensen zoals ik dus.

Maar heel eerlijk: het was echt wel prima. Beetje jammer dat het super druk was met mensen die kwamen voor het 1 euro ontbijt en mijn karretje als een gek rammelde.

Maar verder: Goede werkplekken, leuke gele stoelen, gratis refills. Go IKEA.

Woensdag 16 augustus

Vandaag mag ik weer voor mijn eigen bedrijf aan de gang. Zo fijn!

Make-uploos achter de computer. Ik had een mooie to do lijst gemaakt voor vandaag. En uiteindelijk heb ik heel veel gedaan, behalve de dingen die op de to do lijst stonden.

Die middag komt mijn nieuwe bijzettafel binnen. Het bouwpakket dat daarbij hoort bestaat gewoon uit meer dan 30 stukken. Martijn probeert mij nog belachelijk te maken en laat puzzels voor kinderen van 4+ zien met 24 stukken, maar dit is een serieus bouwpakket! Ik ben blij dat ik vroeger met Lego heb gespeeld en de poppen heb laten staan.

Uiteindelijk valt het reuze mee wat er moet gebeuren (of ik ben gewoon heel technisch, kan ook) en mijn neushoorn staat in elkaar. Na een klein rondje blijkt dat hij Ari heet (naar Ari Boomsma ja, geen idee waarom). Ari heeft af en toe wel last van identiteitsissues. Hij wil namelijk liever een nijlpaard zijn. Het kan ook zo zijn dat ik mijn hele insta story heb volgegooid, ervan overtuigd dat het een nijlpaard was en daarmee Ari een identiteitscrisis heb aangepraat.

Meet Ari de neushoorn. Ari heeft af en toe last van identiteitsissues en wil graag een nijlpaard zijn.
Meet Ari de neushoorn. Ari heeft af en toe last van identiteitsissues en wil graag een nijlpaard zijn.

 

Donderdag 17 augustus

De wekker is weer gezet, want ik moet ook nog gewoon aan het werk. Nog 5,5 week werken in loondienst en dan zit het erop. Tot die tijd is het nog ff bikkelen met die wekker. Vroeger had ik echt geen moeite met opstaan, maar de laatste tijd is de wekker niet meer mijn beste vriend.

Ik krijg gelukkig heel veel reacties op mijn vraag wat de grote voordelen van ondernemen zijn. Hierdoor krijg ik alleen nog maar meer zin om per 15 september écht van start te gaan. Voor nu: doe mij nog maar een extra koffie!

Vrijdag 18 augustus

Op naar Health Advies Breda voor een tweede meting en waar ik al bang voor was, klopt dus echt: Martijn is 1,4 % van zijn toch al weinig vet kwijt en ik ben blijven hangen op 20%. Nog steeds niet veel, maar toch. Gaat om het principe. En stiekem weet ik ook wel dat Martijn een stuk strikter is met het voedingsplan dan ik (en hier is hij ineens wel gestructureerd in, terwijl ik hem verder voor serieus ALLES moet aansporen). Dus, vanaf vandaag weer netjes aan de bak…

 

Mijn jongste zusje komt langs om de eerste opgaves te maken voor de nieuwe opleiding die straks begint. Ze is net als ik wat dat betreft, gestructureerd en alles al gepland. Gaat helemaal goedkomen dus.

Financial accounting…zou ik moeten kunnen zou je denken

Zaterdag 19 augustus

Aan het werk voor the happy financial. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel lekker vind als ik straks mijn weekenden weer terug heb. Dan heb ik weer hetzelfde gevoel als vier jaar geleden. Ik was toen net klaar met mijn RA-opleiding waarvoor ik ieder weekend aan het werk was. En toen dat wegviel had ik ineens zeeën van tijd over en vroeg me echt af wat ‘normale’ mensen in het weekend deden.

De laatste maanden ben ik er inmiddels achter wat ik doe in het weekend: Bloggen & Building My Empire.

Maar goed, lekker om dat hele building your empire ding doordeweeks te kunnen doen, zodat ik het weekend wat meer tijd overhoud voor… Ja, waarvoor eigenlijk? Ik weet dus weer niet wat ‘normale’ mensen in het weekend doen.

Naar de IKEA ofzo? 😀

Eind van de middag kan ik mijn laatste meubelstuk voor het kantoor ophalen. Dat gaan we natuurlijk meteen in elkaar zetten. Bij de reviews stond dat het in elkaar zetten een drama was, zelfs dat je het beter niet samen kon doen als je je huwelijk goed wilde houden, maar dat valt dus best mee. Of Martijn en ik zijn zo goed, of de reviewers kunnen geen gebruiksaanwijzing lezen. Minder leuk voor de insta story natuurlijk, maar wel beter voor mijn huwelijk. En tata, hij staat:

Kastje rijker, huwelijk nog steeds intact

 

Super leuk! Voor degene die in de omgeving van Eindhoven wonen! 11 september ben ik erbij 🙂

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*