My week in pictures #35

My week in pictures #35: Mijn verjaardag, brand event bij Princess en food festival! 

Zondag 11 juni

Ik ben jarig!!!! Eigenlijk heb ik het gisteren al grotendeels gevierd, heb je dat gelezen?

En jarig of niet, in de ochtend gaan we naar crossfit. Ik ben helemaal happy dat ik eindelijk leer om te touwklimmen! Dacht altijd dat me dat nooit zou lukken… kleine overwinning

Kijk mij! Kijk mij!

Vandaag vier ik ook mijn verjaardag voor familie. En omdat het echt heel warm wordt en wij nog geen parasol hebben (ja, oeps, wonen hier al vijf jaar, maar hebben nog geen parasol), haasten we eerst naar het tuincentrum voor een mooie parasol. Problem solved.

Natuurlijk is er taaaaaart!

Maandag 12 juni

Na zo’n heerlijk weekend voelt het weekend ook langer. Heerlijk! Maar wel lastiger om maandag weer te beginnen.

Dinsdag 13 juni

Just another day at the office.

Woensdag 14 juni

Die ochtend wordt ik door Annelous van SmartUp Network ondervraagd (o nee, geïnterviewd) en geef ik antwoord op vragen als: waar kun je echt niet zonder (spoiler: koffie!). Binnenkort op SmartUp Network!

Aan het eind van de middag is het Vip4Vip Brand Event van Princess. En we krijgen een slowjuice workshop. Ik neem mezelf voor om echt meer juices te gaan maken. Zo lekker!

En het mooi is: we krijgen de juicer mee naar huis. Nu heb ik echt geen excuus meer om het niet te doen.

Kijk mij juicen!

Donderdag 15 juni

Deze dag viel een beetje in duigen. Ik was eigenlijk van plan om naar een Alumni event te gaan van mijn eerste werkgever, PwC. Maar door drukte op mijn huidige werk, haal ik het gewoon niet. Wel balen, want is altijd leuk om weer bij te kletsen. Volgende keer beter!

Vrijdag 16 juni

Laatste dag van de week! En crossfit lukt die avond echt voor geen meter (combinatie van te weinig slaap, te veel spierpijn en te weinig motivatie). Zondag weer een poging. Maar het is hoe dan ook WEEKEND!

Zaterdag 17 juni

Die ochtend fietsen we naar de stad voor een lunch met oud huisgenoten. Een keer in de zoveel tijd hebben we weer een meetup en dan is het ouderwets gezellig. Alleen deze keer met Nutricia op tafel in plaats van bier, maar goed, details.

Ik krijg wel al snel weer honger en gelukkig is daar: het volgende roodtruck festival in Eindhoven! Daar zijn wij te vinden natuurlijk!

Me + food = one happy girl
Me + food = one happy girl

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*