My week in pictures #24

Deze week super veel inspiratie op blog gebied, een klein boxjump ongeluk, gezellige lunch, jetlag van de klok die verzet is en happy met mijn nieuwe brievenbus. 

Zondag 26 maart 2017

Ik ga naar de masterclass bloggen van Annic van Wonderen. Annic is echt een ultiem voorbeeld op blog en zakelijk gebied, dus ik heb hoge verwachtingen. Gelukkig wordt die verwachting ruimschoots behaald. Annic is super enthousiast en de gastsprekers Joyce en Charlotte hebben écht goede verhalen. Als ik vertrek, zit ik weer boordevol goede ideeën en een echte go-for-it mentaliteit (voor zover ik die nog niet had natuurlijk;)).

Met powervrouwen Annic en Quanita
Met powervrouwen Annic en Quanita (van quanitacreative.com)
Masterclass, ik zit er klaar voor
Masterclass, ik zit er klaar voor. Met m’n snufferd vooraan natuurlijk…
Nog een kleine fotosessie met Joyce Spijker en Quanita
Nog een kleine fotosessie met Joyce Spijker en Quanita Emanuel

Als ik thuis kom, heeft Martijn de brievenbus (je weet wel, die een paar weken geleden tijdens een storm is dood gewaaid), vervangen. #trotsopmijnnieuwebrievenbus.

De nieuwe aanwinst… is hij niet prachtig?

Maandag 27 maart 2017

De jetlag van het verzetten van de klok komt nu pas goed binnen. Het is namelijk nog hartstikke donker als mijn wekker om 6u gaat, dus daar ben ik iets minder happy mee.

Maandagavond is crossfit avond. En deze keer is buiten rennen helemaal niet zo verkeerd met het mooie weer. Beetje jammer is wel dat ik daar zo moe van word dat ik van de box aftuimel en mijn scheenbeen open haal. Op zich ook niet zo erg, behalve dan dat ik vorige week precies hetzelfde deed (bij hetzelfde been). Hallo, lelijke schaafwond.

Dinsdag 28 maart 2017

Dinsdagavond krijg ik een deja-vu ten opzichte van de vorige avond. Werken, snel eten, sporten, Alaska night op Discovery kijken. Behalve dat ik vandaag niet van de box aftuimel. Heeft er misschien ook mee te maken dat dit vandaag niet op het programma staat.

Ik merk wel dat mijn hardloopconditie in de winter sterk achteruit is gegaan. Toch maar op zoek naar een trainingsschema om het hardlopen (met name korte stukjes sprinten), weer op peil te krijgen. Heeft iemand nog goede tips? Hoor ze graag!

Woensdag 29 maart 2017

Vandaag ga ik lunchen met Linda van lindasresources.nl! We spreken af in Den Bosch, dus voor mij om de hoek. We zitten vol met goede ideeën en gaan ook echt aan de slag. Heel snel meer!

Linda en Marjan...partners in crime
Linda en Marjan…partners in crime

Donderdag 30 maart 2017

In de ochtend krijgt mijn auto nieuwe zomerbanden. En heb nu mijn mooiere velgen onder de zomerbanden liggen, dus helemaal happy mee. Lang verhaal, maar ik had altijd mooiere velgen onder mijn winterbanden dan onder mijn zomerbanden. Na zes jaar heb ik dat toch maar eens omgeruild.

Daar staat 'ie dan, klaar voor nieuwe banden.
Daar staat ‘ie dan, klaar voor nieuwe banden.

Vanavond heb ik een yoga les op de planning. We moeten alleen vroeg weg bij de klant en het heeft niet zoveel zin om eerst nog naar huis te rijden. Dus ik eet mijn salade op in het park vlakbij de yoga. En wat is het lekker in de zon!

Vrijdag 31 maart 2017

Laatste dag van de werkweek, laatste dag van de maand maart. Ik ben wel toe aan een beetje lente moet ik zeggen.

Ons weekend begint echt super spannend. We gaan namelijk boodschappen doen… :S. Nou ja, is dat in ieder geval gedaan.

Zaterdag 1 april 2017

En het is april!! De dag begint voor de verandering niet met crossfit, dus wij slapen lekker uit. Ff helemaal niks, ook wel eens lekker. En tussen de regen door is het wel genieten van alles wat in bloei staat.

In de middag gaan we naar de Philips winkel om nieuwe filters voor de espresso machine te halen. Volgens Martijn om ervoor te zorgen dat ik iedere dag foto’s van mijn ochtend koffie kan blijven posten…

Koffie… belangrijk belangrijk


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*