My week in pictures #23

Week 23 alweer! Start van de week met een baby shower, nieuwe nagels, lekker veel sporten en start van mykillerbodymotivation. 

Zondag 19 maart

Gisteren heeft het echt de heeeeeele dag geregend. Dus als het zondag ochtend droog is, ga ik snel naar buiten. Na anderhalf uur wandelen ben ik helemaal fris.

In de middag heb ik een baby shower van een vriendin. Super gezellig om bij te kletsen! Ik kijk af bij het voorspellen van lengte en gewicht van de baby (ik heb serieus geen idee). En ik verlies snoeihard met baby shower bingo.

Het werd een jongetje toch? ☺️

Maandag 20 maart

Vandaag ben ik begonnen met mykillerbodymotivation van Fajah. En nee, voordat ik allerlei reacties krijg, ik vind mezelf niet te dik.

Maar ik heb de laatste maanden wel zo’n beetje alles gegeten wat los en vast zit. Dus vind ik het fijn om weer terug in het ritme te komen qua gezond eten. En dat ritme wordt dus vanaf nu gedicteerd door Fajah.

Dinsdag 21 maart

In de avond back @ the office. Natuurlijk heb ik mijn bakje met Fajah proof eten bij me. Zo fijn dat ik ’s ochtends niet over mijn eten hoef na te denken.

Woensdag 22 maart

Ik krijg nieuwe nagels! En omdat ik echt vol inzet op de lente de komende drie weken (ja, de zon komt door!), ga ik voor een zomerse kleur, paars!

En er komen bij Beauty Masters nieuwe zonnebrillen binnen, die ik natuurlijk MOET proberen.

Duidelijk mijn favo. Love de blauwe glazen, helemaal mooi dat je mij gewoon selfies ziet maken in de glazen Haha. Top weerspiegeling

Donderdag 23 maart

Happy aan het werk. En voor de verandering heb ik een niks gepland in de avond. We willen een stukje wandelen. Maar de lampjes voor in het donker zijn leeg. Batterijen halen dus. Van de Albert Heijn naar de Media Markt (die volgorde hadden we moeten aanpassen). Eenmaal thuis is het te laat om nog naar buiten te gaan. Maar de lampjes zijn iig binnen. Alvast voor de volgende keer.

Vrijdag 24 maart

Bijna weekend! ‘S avonds ga ik voor de eerste keer naar weightlifting, super moeilijk. Maar wel echt heel goed en leuk! Dit ga ik dus vaker doen.

Snatchen… klein beetje haat liefde verhouding mee. Check de daffy duck pose in the end. Blijven oefenen

Zaterdag 25 maart

Iedere laatste zaterdag van de maand is er een extra lange yoga les bij Lieneke. Wel een heavy les deze keer. Hier krijg ik morgen spierpijn van..

’s Middags komen mijn visitekaartjes binnen. Dit is alweer de tweede lading. De eerste 500 (!) heb ik al uitgedeeld. Heb ik echt 500 mensen happy gemaakt met een visitekaartje? Blijkbaar wel dus :).

In de avond gaan we eten bij de buren. Ouderwets gezellig.

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*