My week in pictures #22

Deze week: We vieren de verjaardag van Martijn voor de familie, etentje, SmartUp Network borrel en er moet ook gewerkt worden. 

Zondag 5 maart

Vandaag vieren we de verjaardag van Martijn voor de familie. Dus: We hebben taart! Moet echt m’n best doen om er vanaf te blijven.

Te verleidelijk zo'n taart
Te verleidelijk zo’n taart
lekker, lekker, lekker en allemaal op binnen een half uur...
lekker, lekker, lekker en allemaal op binnen een half uur…

Maandag 6 maart

Als accountant ben je een soort van seizoensarbeider. En voor mij is het hoog seizoen begonnen. Dat wil zeggen: lange dagen, veel uren achter de laptop. Hoop dat ik deze week nog ergens tijd vind om te gaan sporten. Want als ik iets heb gemerkt is dat als ik niet ga sporten in drukke tijden, ik super chagrijnig word. En dat wil ik mijn collega’s niet aandoen :).

Dinsdag 7 maart

’s Avonds hebben we overleg op het werk. Maar gelukkig heb ik weer mijn eigen eten bij me, scheelt weer.

Woensdag 8 maart

Hard gewerkt alweer. Het is maar goed dat het drukke seizoen van de accountants niet negen maanden is, want anders zou deze blog wel heel saai worden.

Donderdag 9 maart

Vanavond ga ik echt sporten. Ik merk altijd pas hoe goed het me doet als ik een tijdje niet geweest ben. Vier dagen is voor mij dus echt de max, dan ben ik niet meer te hebben chagrijnig. Dus: vanavond vertrek ik echt op tijd, sta alsnog in de file, maar…. ben wel op tijd voor crossfit. Here we go! Heerlijk!

Vrijdag 10 maart

Bijna weekend! En omdat de zon nog even op zich laat wachten, maar ik er niet op kan wachten, boeken we een reis voor eind april. We gaan naar Spanje! Naar Bilbao om precies te zijn. Ik blijf het wel de hele week Balbao noemen, iets te veel Rocky gekeken denk ik. Maar alle tips voor die regio zijn welkom!

Zaterdag 11 maart

Op tijd naar crossfit en daarna door naar Rotterdam voor SmartUp Network bloggers borrel. Super tof om iedereen te spreken!

Samen met Linda en Deniece!

In de avond komt een oud collega eten. Dus: lekker roddelen over andere collega’s (‘heb jij nog roddels?’ doen we altijd als eerste). Martijn kookt, dus we krijgen ook nog lekker te eten.

Noodles in wrap vorm… lekker gekookt Martijn šŸ˜˜
Blauwe kaas, witte kaas en grijze kaas
Zelfs een serieus eigen gebakken appeltaart… kreeg wel maar een mini stukje vond ik…

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*