My week in pictures #21

De 21e week in pictures. Deze week: Heel veel updates van de website, de nieuwsbrief, de Grote Financiële Voorjaarsschoonmaak, spierpijn en het verjaardagscadeau van Martijn. 

Zondag 26 februari

Het is carnaval in Limburg en Brabant!

En ik doe nog steeds niet mee… In plaats daarvan vind ik het tijd om aan mijn website te gaan klussen, waaronder het maken van een nieuw item: De Grote Financiële Voorjaarsschoonmaak. Met de lente in het vooruitzicht wil je natuurlijk alles op orde hebben (je huis, je kledingkast, je tuin of balkon), maar ook je financiën toch? Als je je nu inschrijft, krijg je in de maand april iedere week een unieke blog toegestuurd waarin ik je help je financiën nog voor de zomer op orde te krijgen (ga je toch net iets lekkerder op vakantie).

De grote financiële voorjaarsschoonmaak: Heeft een hoop kruim gekost om dit plaatje zo netjes in de nieuwsbrief ad te krijgen, dat jullie het ff weten…

Maar dat maken van het inschrijfformulier was iets lastiger dan ik dacht. Na een hoop gepiel, gevloek en irritatie naar mezelf, WordPress, Mailchimp en het koffiezetapparaat (die kreeg ineens ook de schuld), heb ik hulp gekregen :). En tadaa: Een mooi inschrijfformulier. Ik helemaal happy!

Maandag 27 februari

Super rustig op de weg, op kantoor en in de mailbox. Aangezien een hoop collega’s maar ook klanten nog carnaval aan het vieren zijn is het een mooi moment om alles even bij te werken.

’s Avonds lekker naar de yoga. Wat een fijne dag! Die avond komt Martijn terug van zijn trip uit Orlando FL en Austin TX. In Texas was hij op bezoek bij vrienden, dus ik was wel een klein beetje jaloers omdat het deze keer niet alleen maar een werktrip was.

Souvenir from Texas
Souvenir from Texas… Hoppa stereotype.

Dinsdag 28 februari

De laatste dag van februari alweer! Die avond begint een mini-crossfit marathon. Heb gewoon iedere avond volgehouden tot zaterdagochtend. Hoppa. Beetje ter compensatie van aankomende week wanneer ik bijna niet kan. Ik weet dat het zo niet werkt, maar toch.

Woensdag 1 maart

Op naar Rotterdam! Ik heb daar met Nathalie afgesproken van How2SpendIt. Zoveel leuke dingen besproken, ben helemaal enthousiast. Er volgt heel snel meer!

the happy financial bij how2spendit
Op bezoek in Rotterdam bij # Workmode in het super hippe Witte de Withkwartier.

Donderdag 2 maart

Martijn is jarig!! Het feestvarken zelf is niet thuis. En dat is heel jammer voor hem, want ik heb echt een super leuk cadeau en dat krijgt hij nu dus pas zaterdag!

Vrijdag 3 maart

Vandaag heb ik een begrafenis, dus dat is minder gezellig. Ik heb mijn kilometers er wel opzitten deze week. Twee keer de tank moeten volgooien (nu heb ik een MINI met een kleine tank, maar twee keer in de week tanken is toch wel behoorlijk).

Op de terug weg weet ik mezelf ervan te overtuigen dat ik echt wel een avondje op de bank mag zitten. Voel me gewoon schuldig dat ik een avond niks doe, lijkt me ook niet helemaal de bedoeling. Maar de film die ik die avond kijk, is wel heel fijn.

Coco avant Chanel: haar leven voor de haute couture. Duidelijk een film die ik moet kijken als Martijn niet thuis is…

Zaterdag 4 maart

WEEKEND! Deze ochtend de laatste crossfit training van de week en daarmee sluit ik mijn mini marathon vanaf dinsdag af.

Vandaag krijgt Martijn zijn verjaardagscadeau! Hij krijgt namelijk een fotografie les van Marjolein. Hij komt helemaal enthousiast thuis, heeft super veel geleerd en moet nu veel gaan oefenen!
Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*