My week in pictures #20

Deze week: Voorbereidingen voor carnaval, werken, crossfit, extra lange yoga les en gewoon weer werken (hoort er ook gewoon bij). 

Zondag 19 februari

Martijn is voor het werk naar Amerika. En omdat hij er dan toch is, plakt hij er een weekend in the States achteraan om vrienden van ons op te zoeken. Beetje balen dat ik niet mee kan, maar er moet ook een keer gewerkt worden. Dus dat is wat ik vandaag voornamelijk doe. Met als resultaat aan het eind van de dag: Een lege mailbox. Ik ben weer happy.

Maandag 20 februari

Een langere werkdag omdat we die avond cursus op het werk hebben. Iedereen is het inmiddels van me gewend dat ik mijn eigen eten meeneem (ik ben niet zo’n fan van het kantooreten, sorry). Maar deze keer had ik een maaltijdsalade van de AH, waarop ook al verbaasde blikken kwamen (‘Jij maakt toch altijd alles zelf?’). Zo zie je maar, alles went, ook voor je collega’s. Vond de salade niet eens lekker, dus volgende keer maak ik hem inderdaad gewoon weer zelf.

Dinsdag 21 februari

Weer een gewone werkdag. Duidelijk het bewijs dat er ook gewoon gewerkt moet worden.

Woensdag 22 februari

Mijn vrije dag. In de ochtend helpt ik een vriendin met haar financiën. De middag heb ik geblockt voor het bijwerken van de website en het schrijven van een nieuwe blog.

Donderdag 23 februari

Na het werk snel naar huis, want het is weer tijd voor crossfit. Helemaal trots op mezelf, want ik kan de handstand! Ik kom thuis en zeg dit super enthousiast tegen Martijn, waarop ik de reactie krijg: ‘O, kon je dat nog niet dan?!’. Nee, heel fijn… Ik ben er nog steeds happy van.

17.1 met 8kg, maar wel binnen de time cap… is ook wat waard

De verwachte storm blijft een beetje uit hier in het Brabantse. Alhoewel mijn brievenbus daar anders over denkt. Na 5 jaar trouwe dienst (waarbij hij in eerste instantie is gekocht als ‘for the time being’), is hij nu echt overleden na de storm van vandaag. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik een nieuwe heb gekocht.

Of dat wordt n tijdje natte post…

Vrijdag 24 februari

Iedereen is al in carnavalsstemming (ja, ik werk in Brabant) op kantoor. En terwijl iedereen waarschijnlijk al aan het bier zit, sloof ik me nog even uit bij crossfit.

Zaterdag 25 februari

ALAAF!

O nee, toch niet. Ondanks dat ik echt een KEI-Brabander ben, met Zuid-Limburgse ouders, ben ik geen carnavaller. Veel mensen geloven dat niet, maar het is echt zo. In plaats van me in één of ander kostuum te hijsen, ben ik vroeg al op weg naar yoga. Vandaag voor een extra lange les van Lieneke.

Heerlijk zo vroeg!

In de middag heb ik (alweer) mega zin in dadels en humus (volgens mij ben ik in het verkeerde land geboren…). Dus wat doe je dan? Dan maak je gevulde dadels en humus.

Dadels met pistache en amandelen, echt te lekker en allemaal voor mij!!
Homemade humus… ja ook allemaal voor mij… alleen… te lekker!

Follow my blog with Bloglovin


One thought on “My week in pictures #20

  1. […] ik thuis kom, heeft Martijn de brievenbus (je weet wel, die een paar weken geleden tijdens een storm... thehappyfinancial.com/week-pictures-24

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*