My week in pictures #19

De 19e week in pictures! Met deze week de eerste zonnestralen, verlate Valentijn, Zakenmeisje event in Rotterdam en relax dagen. 

Zondag 12 februari

Zondag = relax dag. We beginnen de dag met een ontbijt op bed, altijd goed.

the happy financial ontbijt op bed
Goed begin van de zondag…Ontbijt op bed, met een extra koffie!

Maandag 13 februari

Maandag de 13e had vandaag net zo goed vrijdag de 13e kunnen zijn. Ik had een beetje een baaldag namelijk. Stond ’s ochtends anderhalf uur in de file en in de middag weer. Terwijl het echt maar een stukje is van een half uur. Gelukkig was ik nog op tijd om te gaan sporten, zonder te eten weliswaar, maar goed, ik was er.

Dinsdag 14 februari

Valentijnsdag! Het is echt een beetje een sneue Valentijnsdag, want Martijn is weg voor een training. Maar gelukkig maakt hij dat vrijdag goed ;).

Woensdag 15 februari

De zon schijnt! Wauw, wat doet een beetje zonlicht toch veel met je humeur (de goede kant op dan). In de ochtend pak ik nog lekker een lesje yoga mee en ga dan lunchen bij een vriendin. En om nog zoveel mogelijk zonnestralen te kunnen meepakken lopen we nog even naar het terras.

Einde van de dag: ik draag nog steeds mijn yoga pants, dus dit is een goede dag!

Donderdag 16 februari

Zakenmeisje.nl event in Rotterdam! Weer ontzettend gezellig en inspirerend om zoveel ondernemende vrouwen te spreken! Naomi, dank je wel weer voor het organiseren en tot volgende keer! En inmiddels ben ik een echte liefde voor Rotterdam aan het ontwikkelen, wat een top stad!

Vrijdag 17 februari

Martijn is weer thuis! Gezellig! En ik krijg ook een verlaat Valentijnscadeau (of gewoon zomaar een cadeau, maakt niet uit). Super mooie nieuwe armband van Pandora. Fijn, zo’n man met smaak.

Zaterdag 18 februari

Ik heb gewoon helemaal niks gepland vandaag, lang geleden. Na crossfit valt me een mooi middag plan in (ingegeven door de berg was aan sportkleding, die toch echt altijd groter is dan de ‘nette’ kleding): wij gaan naar Maasmechelen outlet. Missie: aanvullen sport kleding assortiment in huize Heemskerk.

En natuurlijk moet er weer gegeten worden, geen verrassing meer lijkt me zo…

Als ik thuis kom, is mijn Financiële Detox binnen. Moet natuurlijk meteen een stuk lezen. Wat n geweldig boek! Maar had ook niet anders verwacht van How2Spendit. Zoveel respect voor deze dames!


Zaterdag sluit ik af met n avondje bankhangen en snacks. Hoppa! 

Hapjes met Oosterse vibes…

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*