My week in pictures #18

Deze week: Weer een gewone werkweek na de Dubai trip van vorige week. Dus ook weer heerlijk sporten! Maar ook: bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, nieuwe nagels en een etentje.  

Zondag 5 februari

Vandaag stonden we midden in de nacht op (4.30 is voor mij midden in de nacht), om terug te gaan naar Nederland vanuit Dubai. Super leuke trip gehad!

De rest van de zondag is verder gemaakt om bij te slapen en de vakantiewas te doen (die nog steeds aan het rek hangt op zaterdagavond terwijl ik dit aan het typen ben, maar dat terzijde).

Maandag 6 februari

Net5 zend vanavond 50 Shades of Grey uit. Ik heb hem nog nooit gezien en een vriendin van mij vindt dat schandalig, dus movie night it is.

Als gevolg van mijn in Dubai ontstane dadelverslaving, maak ik als snack healthy dadels. Dadels, met pindakaas en noten erin en dan in chocolade gedompeld. Niet super gezond, maar nog altijd beter dan een echte Snickers (en lekkerder als je het mij vraagt).

healthy dadel snacks voor bij de movie night
healthy dadel snacks voor bij de movie night

Dinsdag 7 februari

Van movie night naar yoga night. Ik kom dinsdag avond redelijk gestresst aan vanuit mijn werk naar de yoga. Maar na een uur op mijn matje ben ik weer helemaal zen. Zo, dat is fijn!

Woensdag 8 februari

Vrije dag…Beauty dag deze woensdag. Ik begin ’s ochtends met een bezoek aan Silke. Silke ken ik nog van vroeger bij ons uit het durp en heeft sinds anderhalf jaar een super mooie schoonheidssalon.

Bij Silke... Hier wordt je echt knapper van...zegt ze...
Bij Silke… Hier word je echt knapper van…zegt ze…
Daarna door naar de nagels. Uit protest tegen de winter ga ik niet meer voor een donkere kleur, maar kies is voor een fellere blauw. Kom maar door zonnetje.

Donderdag 9 februari

Just another day at the office.

Vrijdag 10 februari

Vanavond heb ik een etentje met twee vriendinnen. Ouderwets gezellig!

helemaal waar! uit eten
helemaal waar!

Zaterdag 11 februari

Ik word wakker en er ligt alweer sneeuw. Heel mooi allemaal, maar doe mij maar de lente! Ach, het levert wel leuke plaatjes op.

Alweer sneeuw...van mij hoeft het niet meer eigenlijk...
Alweer sneeuw…van mij hoeft het niet meer eigenlijk…
In de middag is het dan zover! Ik ga een life changing activiteit ondernemen: Ik ga namelijk (geheel vrijwillig) een tent kopen. Want deze zomer gaan we kamperen. Geloof het of niet: maar ik heb er echt heel veel zin in. Destination is Zuid-Frankrijk, waar precies moeten we nog uitzoeken. Maar de tent is in ieder geval binnen.

De aanschaf van de tent
De aanschaf van de tent

Schijnt een kinderstoeltje te zijn, maar past precies. Lekker goedkoop...
Schijnt een kinderstoeltje te zijn, maar past precies. Lekker goedkoop…
 

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*