My week in pictures #16

Deze week een kleine detox week na mijn ene vino van vorige week (en zoals je vorige week hebt kunnen lezen, kan ik daar niet zo goed tegen…). Daarom deze week: een super lekkere massage van Neeltje Elizabeth (gewoon aan huis, hoe relaxt wil je het hebben), 5 uur yoga, genoeg crossfit en een top Zakenmeisje event. 

Zondag 22 januari

Een mini kater na het etentje van afgelopen zaterdag…Ik had toch wel echt een hele wijn op….Maar dat verandert gelukkig snel nadat ik een aerial yoga workshop gevolgd heb in de ochtend.

En daarna wordt de zondag alleen nog maar beter:


De middag is helemaal relaxt. Ik krijg namelijk een super fijne massage van Neeltje Elizabeth. Mijn spieren zijn behoorlijk sore na een aantal intensieve crossfit trainingen deze week. Maar na de massage ben ik helemaal zen. Bovendien is Neeltje echt heel gezellig, dus je voelt je echt meteen op je gemak. Neeltje weet precies wat goed voelt. En het meest relaxte: Het is gewoon thuis! Dus na afloop duik ik in mijn trainingsbroek en ga met een thee op de bank zitten.

Heerlijke massage, en daarna ook nog lekker thuis!

Maandag 23 januari

Maandag avond is gewoon weer yoga avond, heerlijk!

Dinsdag 24 januari

Ik heb echt voor geen meter geslapen, geen idee waarom. Dus dit is even een pittig dagje. Maar….gelukkig weer gewoon crossfit vanavond (iets met een lichte verslaving die ik aan het ontwikkelen ben) en het is weer helemaal goed.

Woensdag 25 januari

Vanavond is de derde editie van het Zakenmeisje event. Super gezellig! Ik ga eerst eten met Eline, die ik heb leren kennen van het vorige Zakenmeisje event. Lekker gegeten, maar vooral heel veel goede ideeën rijker, gaan we samen naar het event. Na een kleine de-tour (vrouwen en navigatie, altijd de beste combi), zijn we op het event in Utrecht! Weer ontzettend veel leuke en inspirerende vrouwen ontmoet! See you next time!

Utrecht by night

Donderdag 26 januari

Ik maak foute selfies voor de blog die morgen online komt, met mijn ‘dienstwapen’.


In de avond hebben we een afscheidsborrel van een collega, waarbij we weer even hebben laten zien dat accountants dus echt niet saai zijn…

Vrijdag 27 januari

Op tijd naar huis, want vrijdag avond is crossfit avond. Echt heel fijn om zo vroeg op de avond te gaan. Als ik op vrijdag avond namelijk gewoon naar huis ga en op de bank ga zitten, val ik echt in slaap (wie nog meer?).

Ik maak de meest droge en vieze muffins ever als ik thuis ben. Beetje jammer en mislukt experiment. Ach ja.

Zaterdag 28 januari

Bij gebrek aan enig voedsel in huis, zit ik de droge muffins van gisteren te eten. Maar met een hele klont jam nog wel te hebben.

En dan: een extra lange yoga les van Lieneke. Hiermee komt mijn yoga teller van deze week op 5 uur, hoppa! Pittig lesje hoor Lieneke! Top!

In de middag gaat Martijn met de mannen fietsen en daarna bbq-en. Wat helemaal niet raar is met min 10 graden buiten…

Entrecote van de bbq… zou willen dat dit n blog was met geur… super lekker!

 

Geen klein bakje… 😍😍

 

 

Follow my blog with Bloglovin