My week in pictures #15

Deze week: heel veel kou, Blue Monday, nieuwe nagels (paars deze keer), cursussen, eed afleggen, crossfit (alweer ja) en een etentje.

Zondag 15 januari

Super koude dag! Heb me eerlijk gezegd niet echt ingesteld op winter. Had de hoop dat we snel door konden naar de lente, maar helaas. Och, levert wel mooie plaatjes op.

Mooie plaatjes in de vrieskou

Maandag 16 januari

Het is alweer Blue Monday! Bij het tankstation krijg ik daarom van een blauw koekiemonster een blauwe roos en cookie.

Dinsdag 17 januari

Ik kan echt niet wennen aan de kou…

Te koud…

Woensdag 18 januari

Drie-wekelijks onderhoud aan de nagels. Happy met de nieuwe paarse kleur!

Donderdag 19 januari

Een keer per jaar krijgen we vanuit het werk een cursus actualiteiten externe verslaggeving. En vandaag is de happy day! En accountants zijn tegenwoordig verplicht om de accountantseed af te leggen. Ook dit stond vandaag op het programma. Ik heb het netjes verklaard.

 

Cursus… šŸ‘šŸ‘šŸ¤“
De accountantseed afleggen

Vrijdag 20 januari

Yes, ik mag weer naar crossfit. Ik begin gewoon te merken dat ik veel gezelliger ben op de dagen dat ik wel naar crossfit mag (of chagrijnig ben op dagen dat ik niet kan, het is maar net van welke kant je het bekijkt). Gevolg is wel dat ik echt een groot tekort heb aan sportkleding waardoor ik twee keer per week een wasje moet doen met alleen maar workout gear.

Gas erop

Zaterdag 21 januari

Etentje bij ons thuis. Martijn en ik gaan koken (correctie: Martijn gaat koken, ik doe de supervisie) voor vrienden.

Kleine update op de zondag ochtend: heb 1 vino op… en een kater… niet te geloven, kan echt niet tegen drank. 

Follow my blog with Bloglovin


One thought on “My week in pictures #15

  1. […] week een kleine detox week na mijn ene vino van vorige week (en zoals je vorige week hebt kunnen lez... thehappyfinancial.com/week-pictures-16

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*