My week in pictures #14

De normale werkweek is nu echt begonnen. Het is weer drukker op de weg en het werk. Voor ons accountants begint nu het drukke seizoen eraan te komen en dat merk je aan alles. Gelukkig toch nog wel tijd kunnen vinden om te sporten deze week!

Zondag 8 januari

We reizen af naar ‘boven de rivieren’, naar Oud-Ade om precies te zijn. Daar woont namelijk de familie van mijn man waar we een 50-jarig trouwfeest hebben van zijn oom en tante. Maar niet voordat we hallo zeggen tegen de meest schattige kalfjes op hun boerderij.

 

Oooo mini-koe

Maandag 9 januari

Nu moet ik er toch echt aan geloven. Vorige week vrijdag heb ik ook een dagje gewerkt, maar vandaag is de eerste dag werken in een volle werkweek. Dus: vroeg op, focus & go.

Gelukkig kan ik wel in de avond naar de yoga, heerlijk weer!

Dinsdag 10 januari

We hebben een teamoverleg op het werk met: sushi! Altijd goed (wat is jullie favo, is ben van de sashimi).

Woensdag 11 januari

Na ongeveer drie maanden is het vanavond weer zover: ik ga weer naar bokstraining. Poe dat is een lange tijd geleden, misschien herkennen ze ons niet eens meer… gelukkig valt t allemaal wel mee. Alsof we nooit zijn weg geweest.

Bokshandschoenen weer uit de kast en ontdaan van stof!
Bokshandschoenen weer uit de kast en ontdaan van stof!

Donderdag 12 januari

Ik wil per se vasthouden aan drie keer in de week crossfit. Komt er deze week dus op neer dat ik drie dagen achter elkaar ga. Niet heel ideaal met spierpijn enzo, maar doelen zijn doelen en aangezien ik super flexibel ben (niet dus), ga ik ervoor.

Vrijdag 13 januari

Vrijdag de dertiende… de dag ben ik veilig doorgekomen, ondanks dat de sneeuw het me niet heel makkelijk maakte. Als je binnen zit ziet het er wel heel gaaf uit.

Wel een mooi plaatje zo met die sneeuw

En in de avond natuurlijk naar crossfit deel 2 van de week.

Zaterdag 14 januari

De laatste dag van deze my week in pictures. In de ochtend de laatste sessie van drie crossfit trainingen en ik ben helemaal af. Maar goed, wel aan mijn eigen doelstelling gehouden, go mezelf.

Drie keer crossfit… ook weer overleefd…

Bij de AH hebben ze n nieuw jelly bean apparaat… gelukkig vind ik die dus echt niet lekker… Maar ziet er wel gezellig uit 😊

Pretty colors… gelukkig vind ik jelly beans echt niet te hebben, scheelt weer

In de avond hebben we een etentje in Arnhem. Zij is Italiaanse en degene die kookt, woehoe! Ik ben voorbereid op een heerlijk avond met super lekker eten en veel gezelligheid. Yes, komt helemaal goed!

Yummie…polenta
Asperges in bladerdeeg
Nog meer polenta… te lekker!
Natuurlijk pasta!!
En wat is een Italiaans diner zonder tiramisu?

Follow my blog with Bloglovin


2 thoughts on “My week in pictures #14

 1. Marije

  Team overleg met sushi klinkt goed! Mijn favoriet is ook sashimi maar ook een spicy tuna of crispy roll.

  Leuk overzicht! Succes met de drukke periode.

  1. Marjan

   Hi Marije,

   Dank je voor je reactie. Sushi is inderdaad altijd goed ;).
   Wordt komende tijd idd druk, maar af en toe een overleg met sushi tussendoor doet wonderen ;).

   Groetjes, Marjan

Comments are closed.