My week in pictures #13

De eerste my week in pictures van het nieuwe jaar! En het jaar begint goed! Want ik ga de drie dagen shoppen in Londen met mijn moeder. Waarschuwing: wij zijn redelijke cultuur barbaren, maar wel volleerd en zeer kundige shoppers. 

Zondag 1 januari

De eerste dag van het nieuwe jaar! Martijn en ik hebben onze eigen traditie gebouwd door op deze dag lang te gaan wandelen. Idee is dat we dan lekker vroeg zijn en fris het nieuwe jaar in gaan. Alleen ging dat vroeg opstaan dit jaar even niet lukken, wandelen wel, ach ja. 

En het was kooouuuuddd!!
Maandag 2 januari

Nog een dagje regelen voordat ik mijn koffers pak en vertrek naar London! 

Dinsdag 3 januari

Vroeg op, want het vliegtuig wacht niet… en onderweg naar London, samen met mijn moeder! Shoppen!! Aparte blog over Londen volgt natuurlijk nog, maar de highlight van de dag was toch wel het uurtje dat we gespendeerd hebben bij de Orogold. Ze hadden mijn moeder bijna een serum aangesmeerd van 400 pond, schijnbaar ‘better than botox’ (verkoopster), maar tegelijkertijd ‘trekt het spul als een gek aan m’n oog’ (mama). Toch maar afgewimpeld en het shoppen kon echt beginnen! 

Ready to go! London here I come!
Woensdag 4 januari

Mijn moeder wist wel een leuke wijk, de hippie wijk van Londen. Nou, die heb je dus ook een paar in Londen. We hebben geloof ik wel ieder metro station in Londen gezien voordat we zo slim waren om mijn zusje te vragen (aka de Londen kenner), zodat we erachter kwamen dat het om Camden Town ging. Was verder vooral de Britse versie van het Waterloo plein. 

Donderdag 5 januari

Goed ontbijt is belangrijk, dus ik had een schattig café gevonden in Notting Hill. Bonus: foto’s maken van de leuke huisjes daar en doen alsof je Hugh ziet lopen. Woehoe! 

Vrijdag 6 januari

Back to business: op tijd naar the office om aan het werk te gaan. ‘S avonds nog even knallen bij crossfit (voor alle crossfitters onder jullie: partner Cindy… nou ik was redelijk klaar…). 

Wel een lekker tijdje neergezet!
Zaterdag 7 januari  

25 vrouwen (Okee en een paar mannen), trotseerden de sneeuw en ijzel voor de nieuwjaarsborrel van mijn dispuut, super gezellig! Good ol’ times ☺️☺️.  En: alle hapjes waren gewoon op! Wonder toch? Normaal blijft er nog voor een week eten over! Top geregeld!  En: als eerste daar, als laatste weer naar huis! 

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*