Video: No Spend November Deel II

No Spend November is inmiddels twee weken aan de gang. En ik heb vals gespeeld. Wil je weten waarmee? Verder een kleine uitglijder met de boodschappen en lukt het nog niet om extra opbrengsten te genereren. Maar overall gezien ben ik toch happy. Wil je weten waarom? Kijk dan de nieuwste video: 


4 thoughts on “Video: No Spend November Deel II

 1. Jacky Beantwoorden

  Hoi! Leuk je video’s over no spend november. Ik kwam het al vaker tegen en je hebt me geïnspireerd om ook de maand november eens extra zuinig te doen! Je kunt mijn ervaringen tot nu toe lezen op mijn blog; http://www.jackysprojects.wordpress.com/2017/11/15/no-spend-november/

  1. Marjan Beantwoorden

   Hoi Jacky,

   Wat super leuk om te horen!
   En heel herkenbaar inderdaad, wij zijn bv ook vooral de voorraadkast aan het leegmaken ;).
   Geniet van het dagje sauna, dat zijn dan wel dingen waar je echt 100% van kunt genieten.
   Heb ook al de hele week zin om te gaan, dus ben wel jaloers :).
   Heel veel succes nog de komende twee weken en heel leuk om te lezen!

   Liefs, Marjan

 2. […] Aan het eind van de maand heb ik één keer moeten tanken en dat is in mijn geval heel erg weinig. I... thehappyfinancial.com/mijn-ervaringen-met-no-spend-november

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*