Spreker

The happy financial als spreker op een event, congres, borrel of workshop? Dat kan! Lees hier mijn eerdere ervaringen en neem vrijblijvend contact op via het contactformulier

2017

Gastcollege budgetteren – Hogeschool Rotterdam

Gastcollege geven over budgetteren aan studenten van de Hogeschool Rotterdam

 

 

Ik mocht studenten aan de Hogeschool Rotterdam een gastcollege geven over budgetteren. Ze waren zo ontzettend enthousiast over dit lastige onderwerp en deden zo fanatiek mee tijdens de opdrachten.

Aan de hand van praktische voorbeelden en een aantal opdrachten leer ik de studenten hoe ze een persoonlijk budget op kunnen stellen zodat ze meer inzicht krijgen in hun financiën.

 

 

 

 

The Money Talk – Nationale-Nederlanden

the happy financial spreker
Onderdeel van het expert panel tijdens the money talk van Nationale-Nederlanden

 

The Money Talk van Nationale-Nederlanden. In gesprek met onder andere Annic van Wonderen en Soundos el Ahmadi over je relatie en geldzaken. Als onderdeel van het expert panel gaf ik mijn mening over het bespreekbaar maken van geldzaken binnen je relatie. Ruim 50 enthousiaste deelnemers genoten van dezeavond in het NN-DE Café in Rotterdam.

 

 Borrel Robert Walters

the happy financial spreker
Spreken tijdens de Robert Walters borrel in de Oude Rechtbank – Eindhoven

 

Tijdens de borrel van recruiting agency Robert Walters mocht ik aan 60 aanwezige financials vertellen wat ik afgelopen jaar geleerd heb in mijn reis van accountant naar full-time blogger en ondernemer. Doelstelling hierbij was om aan te geven dat het voor de (zeer ervaren) financials ook belangrijk blijft om groots te blijven dromen, om door te zetten, om out-of-the-box te blijven denken en vooral om je werk met passie te blijven doen.

 

 

 

Careerfest – Rotterdam

the happy financial spreken
Spreken tijdens Careerfest – Rotterdam (fotocredits: Careerfest FB)

 

 

Een jaarlijks terugkerend evenement in de bibliotheek van Rotterdam. Hier mocht ik aan studenten en young professionals vertellen van welke tien geld-lessen ik het meest geleerd heb. Ook ging veel aandacht naar salarisonderhandelingen bij je eerste baan.