My week in pictures #9

Deze week: Een mini kater, spam, mijn eerste kerstboom & mijn strijd tegen het minimalisme, yoga en een etentje. 

Zondag 4 december

Gisteren hebben we een super gezellige avond gehad in Brussel met vrienden. En omdat ik een gigantisch drankorgel ben, heb ik de hele zondag last gehad van een katertje (klein beetje maar). Ik had toch zeker wel een hele gin tonic bijna opgedronken. In my defence: het was wel echt een groot glas…

Überhippe bar in Brussel
Hele grote GT in überhippe bar in Brussel: oorzaak van de niet zo fitte happy financial op zondag…

Maandag 5 december

Pakjesavond! Dit jaar geen uitgebreid feest, maar wel even sinterklaas gespeeld bij een vriendin.

Dinsdag 6 december

Ik heb de hele avond spam berichten van mijn website zitten verwijderen, echt super irritant. Beveiliging geüpgraded en weer door… Gelukkig kon alle frustratie er wel uit bij de crossfit.

Woensdag 7 december

In de ochtend zijn mijn nagels weer gedaan en dat is handig ook voor mijn taak van die middag: Mijn allereerste kerstboom opzetten! Ik heb serieus nog nooit zelf een kerstboom gehad (bij mijn ouders thuis wel, maar dat is lang geleden). Met als reden: Ik heb het minimalisme doorgetrokken tot in het extreme en vind alles wat niet absoluut noodzakelijk functioneel is, Z-O-O-I. Door een kronkel in mijn hoofd dacht ik dit jaar toch: ‘Een kerstboom is wel gezellig’. Dus ben ik al weken bezig met het verzamelen van ballen, lampjes, veren (ja echt), linten en andere zooi.

De kerstboom… nog in naakte vorm

Gelukkig komt een vriendin me helpen, want ik ben zo creatief als niks. Ik bedenk van alles in mijn hoofd waarna de uitvoering alleen maar tegen kan vallen en ik zwaar gefrustreerd ben dat ik zo’n lelijke kerstboom heb. Zie hier het resultaat:

de kerstboom staat!
de kerstboom staat!

Donderdag 8 december & Vrijdag 9 december

OMG, ik ben dit aan het typen en me heel hard aan het afvragen wat ik heb gedaan. Dat is geen goed teken, want houdt in dat ik niet ben gaan sporten, geen uitjes heb gehad, geen kerstboom heb opgetuigd, alleen maar heel hard gewerkt. Waar iedereen denkt dat een accountant het altijd heel druk heeft in december vanwege de jaarafsluiting, is voor ons het busy season in februari – mei. Dan moeten namelijk alle jaarrekeningen gecontroleerd worden en is het voor ons piek drukte.

Zaterdag 10 december

Yes! De ochtend begint super goed met een 3-uur durende yoga workshop van Lieneke. Deze keer met vooroverbuigingen. Echt heel pittig, heb het zweet over m’n hoofd lopen, maar wel echt super leuk!

’s Avonds komen vrienden eten en in verband met voedselveiligheid mag ik niks doen ;).

Tafeltje dekje!

2 thoughts on “My week in pictures #9

 1. Marije Beantwoorden

  Puur en alleen om de kerstboom stress (alles uitpakken, bedenken wat je ermee gaat doen), doe ik niets aan kerstbomen of kerstversiering. Lekker makkelijk :). Heerlijk dat je zaterdag 3 uur met yoga bent bezig geweest.

  1. Marjan Beantwoorden

   Hi Marije,

   Ja ik heb heel lang hetzelfde tegenover de kerstboom gestaan. En ik moet eerlijk zeggen dat het wel stress was om het ding in de auto te laden, er weer uit te krijgen en vervolgens recht te laten staan in de woonkamer. Overal zand en naalden. Ben wel heel erg blij dat ik hulp heb gehad met optuigen, want anders had hij er nooit zo uitgezien. En uiteindelijk ben ik ook echt happy met m’n boom ;).
   En lange yoga workshop was echt top! Doe je zelf ook aan yoga?

   Liefs, Marjan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*