My week in pictures #7

Dit is alweer de zevende ‘My week in pictures’! Wat gaat het allemaal super snel! Deze week een week met spierpijn, veel file rijden, yoga, Zakenmeisje event en aanmoedigen bij de survival run

Zondag 20 november

Vorige week zaterdag deed ik mee met de Glow Run in Eindhoven. En aangezien de run om 23.00, telt dit ook nog mee met zondag (niet dat ik zo langzaam rende, maar voordat ik thuis was, was het toch zeker zondag). Na de run nog even gerelaxt bij het vuur met een welverdiende vino (waar was die glühwein?!) en de volgende dag toch wel een beetje spierpijn (note to self: meer trainen als je dit soort dingen blijft doen).

Bij gebrek aan glühwein...toch maar aan de Vino
Bij gebrek aan glühwein…toch maar aan de Vino

Maandag 21 november

Na 4 weken trainen bij de rookies, mag ik dan nu eindelijk meedoen met ‘grote-mensen’ crossfit. Poe en dat heb ik geweten. De komende weken staan in het teken van de deadlifts, dus beentjes, doe je best.

Dinsdag 22 november

Vol goede moed stap ik vroeg (heel vroeg) in de auto onderweg naar Utrecht. Maar natuurlijk staat er weer file en doe ik ruim 2 uur over 60 km. Beetje jammer begin van de dag.

Woensdag 23 november

Mijn vrije dag! Lekker uitslapen en rustig ontbijt maken.

Lekker relaxt ontbijt
Lekker relaxt ontbijt

Die avond ga ik naar het #Zakenvriendinnen event van @zakenmeisje! Ik ontmoet super inspirerende girlbosses, wissel veel ideeën uit en heb echt een hele leuke avond! Vooral het uitwisselen van de persoonlijke briefjes na de speeddates is een top idee.  Tot de volgende keer ladies!

Nagenieten van het #zakenvriendinnen event van @zakenmeisje
Nagenieten van het #zakenvriendinnen event van @zakenmeisje

Donderdag 24 november

Een hectische dag kan ik gelukkig helemaal relaxt afsluiten bij Lieneke. Vanavond werken we aan de schouders, fijn!

Vrijdag 25 november 

Ik sluit een lange werkdag af met Crossfit. Woehoe, alle stress eruit en lekker het weekend in.

Zaterdag 26 november

Vandaag ga ik aanmoedigen bij de Hang-On Run op de Utrechtse Heuvelrug. Super koud, maar weer mooi om te zien hoe iedereen als aapjes over de hindernissen vliegt! En ik ben natuurlijk weer chef-fotograaf.

Hang-on Run op de Utrechtse Heuvelrug
Hang-on Run op de Utrechtse Heuvelrug

Follow my blog with Bloglovin