My week in pictures #6

Met deze week: spray tan gone bad, mijn laatste crossfit les, Glow Run, yoga en in het kader van goed voor jezelf zorgen: nieuwe nagels en een nieuwe coupe. 

Zondag 13 november

Eindelijk, eindelijk, ben ik weer wat fitter na mijn dramatische week van vorige week. Om ervoor te zorgen dat ik er ook een beetje fit uit zie, besluit ik mijn gezicht een gezonde gloed te geven met een beetje spray tan. Nou, dat ging niet helemaal soepel. Gevolg: een gezicht vol oranje vlekken en ik kom de rest van de dag niet meer buiten. Hier heb ik dus geen foto’s van!

Maandag 14 november

Ik moet krabben! Het is nu echt winter!

Winter
Het is nu echt winter!

Overdag halen we lekkere koffie, het is nodig…

koffie, coffee
Hebben we wel verdiend…

Mijn laatste crossfit les van de beginners training. Hierna worden we losgelaten in de ‘grote-mensen’ crossfit. Dit heb ik in ieder geval overleefd!

crossfit, sporten
De kou weer in…

Dinsdag 15 november

Mijn nagels krijgen weer een nieuw kleurtje, ik ga voor grijs, heel classy.

Woensdag 16 november

Geïnspireerd door de coupe van Chantal Janzen, laat ik mijn haar knippen!

New hair, new nails...beauty day
New hair, new nails…beauty day

En ik kan me echt niet meer inhouden en ik MOET gewoon kerstspullen kopen.

Donderdag 17 november

Heerlijke yogales van Lieneke. Ik wil eigenlijk twee keer in de week gaan, maar is me nog steeds niet gelukt.

Vrijdag 18 november

Bankhang-avondje… Netflix aan…Ideaal.

Zaterdag 19 november

De dag start goed met een ontbijt op bed.

Ontbijt op bed... geen illusies, ik ben degene die het ontbijt op bed moet regelen...
Ontbijt op bed… geen illusies, ik ben degene die het ontbijt op bed moet regelen…

Die avond is de GlowRun 2016 in Eindhoven. Om 23.00 rennen we met 2.500 lichtgevende mannen en vrouwen vanaf Strijp-S, door het PSV stadion, dwars door de binnenstad, naar het TU-terrein. Mijn voorbereiding is echt beroerd (lees: ik heb sinds de CityRun, begin oktober, 1 keer gelopen). Maar het is vooral een fun run, dus de tijd doet er niet echt toe. Mooie route, ik miste alleen mijn glühwein achteraf…

6 lagen kleding aan... Glow Run 2016 Eindhoven
6 lagen kleding aan… Glow Run 2016 Eindhoven

 

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*