My week in pictures #5

Deze week heb ik veel leuke dingen gedaan, maar werd het toch allemaal een beetje overschaduwd door mijn half ziek zijn, mega ziek zijn en weer beter worden. Gelukkig sluit ik de week leuk af met een etentje met oud huisgenoten. 

Zondag 6 november

Vorige week heb ik heel veel kunnen sporten en ik zet dat op zondag gewoon lekker door met een workshop Aerial Yoga. Samen met de workshop van zaterdag van Lieneke, heb ik dit weekend 5 uur aan yoga gedaan. Wear yoga pants all day!

yoga, aerial yoga, workout, sporten
the happy financial doing yoga

Maandag 7 november

Je zou zeggen dat al die yoga van dit weekend er voor zou zorgen dat ik helemaal zen weer aan de slag ga. Maar helaas, een veel te vroege wekker en een lange file doen mijn humeur dalen tot onder het vriespunt. Pas na een koffie of 2 (of 3), ben ik weer aanspreekbaar.

rihanna, work work work, work
work work work

 

Dinsdag 8 november

Election day in America. Inmiddels weten we allemaal hoe het is afgelopen. ’s Ochtends was ik nog happy en vol verwachting dat het glazen plafond dan eindelijk doorbroken zou worden. America voted otherwise.

election day, america, us, trump
November 8, 2016. US Election day

Woensdag 9 november

Van mijn allerliefste moeder heb ik een schoonheidsbehandeling gekregen bij Silke. Ik ga anderhalf uur lang helemaal genieten!

beauty, behandeling, heerlijk
yummie…schoonheidsbehandeling

Donderdag 10 november

Een lange werkdag, daardoor te laat voor de yoga, maar…wel tijd dus om een extra aflevering van mijn nieuwe verslaving The Crown te kijken!

netflix, the crown, binge watching, heerlijk, relax
the crown…als jullie me kwijt zijn…

Vrijdag 11 november

OMG, vannacht ben ik zo beroerd geworden dat er echt niets ander op zit dan thuis te blijven. Ik loop er de hele week al tegenaan, maar nu is echt het doorgezet en is het officieel na twee en een half jaar: ik ben ZIEK. En niet zo’n beetje ook, bah bah. Hier heb ik dus geen foto van… :P.

Zaterdag 12 november

Nog niet helemaal beter, maar het ziek zijn wel helemaal beu, gaan we er weer voor vandaag! Want vandaag geef ik een etentje voor oud huisgenoten. We zien elkaar nog regelmatig, de laatste keer tijdens de bruiloft van één van de huisgenoten in Zagreb (fantastische stad trouwens, blog komt hiervan snel online!).

Super gezellig!

eten, etentje, gezellig, oud huisgenoten, studenten
gezelligheid aan tafel
etentje, lekker, eten, studenten
Etentje in winterse sferen

 
Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*