My week in pictures #4

In deze vierde week in pictures: Deze week ben ik vrij! Dus staan er allerlei leuke dingen gepland, waaronder: sporten, dagje Maastricht, sporten, sauna, sporten, Inspiring Influencer event in Rotterdam, sporten, shoppen van een nieuwe activity tracker, sporten en sporten. 

Zondag 30 oktober

Ik dien als fotograaf en cameravrouw bij de Storm Run in Deest. Fantastisch om te zien hoe iedereen over de obstakels raast, 6 of 9 km lang, met ongeveer 40 obstakels. Ik kan me niet eens voorstellen dat ik mezelf over één obstakel gehesen krijg…

Survival Run Deest
Survival Run Deest
the happy financial @ Survival Run Deest
the happy financial @ Survival Run Deest
Aapjes kijken op kraan obtsakel
Aapjes kijken op kraan obtsakel

Maandag 31 oktober

Ik heb een weekje vrij! Ik ga lekker uitslapen, ontbijt op bed, beetje tv kijken vanuit bed. Beetje jammer dan dat mijn ritme helemaal in de war is door het verzetten van de klok en ik om 5:30 wakker ben! Goed begin!

Die middag moet ik helaas het overlijden van mijn Jawbone melden. En aangezien er zoveel problemen zijn met de Jawbone (als in: ze gaan allemaal kapot), verkoopt Coolblue ze niet meer. Ik krijg netjes mijn geld terug en mag iets nieuws uitzoeken. Dat blijkt nogal een klus: want elk tracker heeft z’n eigen voor- en nadelen. Poe. Na een redelijk grondige studie ga ik weer voor de Jawbone. Ik vind de voordelen ervan groter dan het ene nadeel van de Jawbone (dat ze zo snel kapot gaan, hopen dat deze het langer houdt).

jawbone, activity tracker, workout
Derde ronde van de Jawbone…

Dinsdag 1 november

Vandaag is dinsdag bakdag, met deze keer: het vijgenbrood van jawel, Rens Kroes.

Vijgenbrood van Rens Kroes door the happy financial op dinsdag bakdag
Vijgenbrood van Rens Kroes door the happy financial op dinsdag bakdag

’s Avonds op weg naar Rotterdam, naar het Inspiring Influencer event #2 van Smartup Network (hele mond vol). Super inspirerend! Ik ga naar huis met een notebook vol met ideeën en to do’s.

goede teksten van SmartUp Network tijdens het Inspiring Influencer Event #2
goede teksten van SmartUp Network tijdens het Inspiring Influencer Event #2

Woensdag 2 november

Een dagje Mestreech, wat gezellig! In het kader van spending, heb ik hier een blog over geschreven, deze lees je hier.

Donderdag 3 november

Helemaal ontspannen word ik altijd van een dagje sauna. Heerlijk zen!

Vrijdag 4 november

Lazy Friday. Aan het lazy gedeelte komt abrupt een einde als ik die avond naar Crossfit training ga. Ik ben er inmiddels achter dat mijn trainer en ik niet dezelfde definitie hebben van ‘leuk’. In zijn woordenboek weet ik zeker dat ‘leuk’ betekent: Kijken hoe ze doorweekt van de regen helemaal naar de klote gaan en dan nog roepen dat ze moeten opschieten. Maar goed, achteraf was ik er weer blij mee.

Zaterdag 5 november

Zaterdag begon super met een lange yoga workshop van Lieneke. Extra aandacht voor schouders en achteroverbuigingen. Mijn lijf roept wel dat ik al drie uur aan het yoga-en ben, maar voor m’n gevoel zijn we net een uurtje onderweg. Super fijn, zo’n lange workshop (wanneer is de volgende?)! En de zelfgemaakte rolls van Annet maken de ochtend helemaal perfect.

yoga, relax, zen, yogi, den bosch
That’s how I feel about yoga

 

 

Follow my blog with Bloglovin


One thought on “My week in pictures #4

  1. […] Vorige week heb ik heel veel kunnen sporten en ik zet dat op zondag gewoon lekker door met een works... thehappyfinancial.com/my-week-in-pictures-5

Comments are closed.