My week in pictures #38

Deze week: wow, nummer 38 alweer! Met deze week: aerial yoga, cadeaus van Martijn (met baard!), veel sporten en Tour de France kijken. 

Zondag 2 juli

Aerial yoga! Ik hoor je denken: Wa is da? Nou, een super hippe vorm van yoga in hangmatten. Af en toe heeft het meer weg van acrobatiek (misschien dat ik het daarom zo leuk vind).

En vanochtend heb ik weer een twee uur durende workshop. Whoop Whoop!

Hangen, draaien, zweven, ineens kan ik t allemaal… Aerial yoga is zo leuk!

Maandag 3 juli

De Tour de France is in volle gang en ik ben helemaal fan! Iedere avond (na crossfit natuurlijk…), volgt een tv avond met de samenvatting van de etappe, Tour du Jour, De Avondetappe. Iedere avond doe ik braaf mee met de rebus van de avondetappe, maar heb aan het eind van de week nog steeds niet gewonnen. Terwijl ik het toch altijd goed had…

Dinsdag 4 juli

Another day @ the office.

Woensdag 5 juli

Vandaag ga ik na 14 jaar mijn nagels eraf laten halen. Of ja, eigenlijk het acryl dat er al die jaren op zat. Korte, kale nagels zijn het gevolg. En ik moet wennen! Poe, maar denk dat ik wel ga doorzetten en kijken hoe het over een tijdje eruit ziet.

Kale nagels...Maar eens zien hoe lang ik dit ga volhouden
Kale nagels…Maar eens zien hoe lang ik dit ga volhouden

In de middag ga ik bij een vriendin op bezoek om naar haar zoontje te komen kijken. Ik neem mezelf voor om vaker op de fiets te gaan, dus vanmiddag is het zover! Gaat goed eigenlijk…

Donderdag 6 juli

Martijn moet vroeg, heel vroeg naar Londen. Om half vijf staat hij op en een half uur later is hij weg. Die avond is hij weer terug en ik krijg een nieuw parfum! Jippie! Ik happy.

Die avond weer crossfit en ik ben happy met mij nieuwe PR. .

Vrijdag 7 juli

Ik ben niet alleen toe aan weekend, maar ook aan vakantie. Ik heb nog niets geboekt en nog niet eens vrij gepland. Daar begin ik nu wel spijt van te krijgen. Misschien toch maar eens iets gaan plannen.

Zaterdag 8 juli

Druk aan de gang voor the happy financial. Mails beantwoorden, blogs schrijven, foto’s mooi maken. Ik ben er druk mee.

the happy financial


2 thoughts on “My week in pictures #38

 1. Maureen van Stekelenborg Beantwoorden

  Hoi Marjan,

  Wat schrijf jij ontzettend leuk! Onderwerpen waar ik niks vanaf weet en waarvoor ik voorheen niet eens de moeite nam om het te proberen te begrijpen worden voor mij nu eens in heldere taal duidelijk! Uhm ik begin het bijna interessant te vinden!
  Bv de eerste 2 items die ik las… ‘Het financieel overzicht’ (ik met m’n ouderwetse kasboek… lees schrift)… app/excel… nooit over nagedacht…
  Zo ook de lease auto…
  Ook leuk je weekoverzicht!
  Je doet het goed! Succes! En tot over een paar weken!
  Groetjes Maureen

  1. Marjan Beantwoorden

   Hi Maureen,

   Super lief! Dank je wel!
   Dat is precies waar ik het voor doe. Ooit ga je het idd misschien interessant vinden ;).

   Geniet van jullie vakantie en tot snel!

   Liefs, Marjan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*