My week in pictures #31

My week in pictures nummer 31: Deze week ben ik twee keer in Rotterdam te vinden! Woensdag voor een afspraak met Deniece von Harras (snode plannen smeden) en voor een meeting met SmartUp Network (wij bloggers onder elkaar, nog meer goede plannen). 

Zondag 14 mei

Ons idee van relaxen is vroeg op en naar crossfit. Die avond komt de zus van Martijn met haar gezin eten. En het is een beetje mooi weer, dus tijd om de BBQ aan te zetten.

Chef BBQ, ik mocht alleen in de buurt komen voor de foto. Daarna moest ik er snel weer afblijven
Chef BBQ, ik mocht alleen in de buurt komen voor de foto. Daarna moest ik er snel weer afblijven

Maandag 15 mei

Dag werken en in de avond naar crossfit. Zo’n spannend leven heb ik.

Dinsdag 16 mei

Deja vu van de maandag. Het blijft spannend!

Woensdag 17 mei

Vandaag schijnt de zon volop en dat komt goed uit want ik heb met Deniece von Harras afgesproken in Rotterdam. En wij pakken natuurlijk iedere zonnestraal mee en gaan in Rotterdam bij Aloha op het terras zitten.

Mooi weer!
Mooi weer!
Wat we inhoudelijk hebben besproken blijft nog even spannend, maar er volgt snel meer! De lunch was in ieder geval goed (en knoflook rijk volgens een vriendin die ik die avond zag en zei dat mijn hele auto ernaar rook, hihi).

Lunch bij Aloha
Lunch bij Aloha

Donderdag 18 mei

Die avond heb ik helemaal zin in yoga… Maar vergis me ontzettend in de tijd en ben veel te laat. Dit is de tweede keer dat dit gebeurt deze week. Misschien heb ik het een beetje te druk (of moet ik leren klok lezen).

Maar goed, ik ga een avond relaxen.

Bank + Netflix + Popcorn = Relax avond
Bank + Netflix + Popcorn = Relax avond

Vrijdag 19 mei

Na het werk gaan we weer door naar crossfit en ik kom er pijnlijk achter dat ik niet zo flexibel ben als ik zou willen.

Zaterdag 20 mei

Zaterdag ochtend is het tijd voor de huishoudelijke taken, waaronder boodschappen doen. Eindelijk snap ik waar iedereen die foto vandaan heeft met André Kuijpers. En natuurlijk moet ik er ook op.

Samen met Andre op de foto bij de AH (ik had beduidend meer tijd nodig voor een goede foto dan al die kleine kinderen na mij, maar goed)
En weer onderweg naar Rotterdam. Vandaag voor een meeting met de SmartUp bloggers!

Meer hierover snel op SmartUp Network. Voor degene die mijn insta story hebben gezien: ik leef nog haha! 

 

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*