My week in pictures #30

My week in pictures nummer 30: Goaldiggers Sessions in Amsterdam, taart bakken, nieuwe verslaving en een crossfit foutje. 

Zondag 7 mei

Hier heb ik dus al weken zin in: Goaldiggers event in Amsterdam! Georganiseerd door the Goaldiggers Club is dit een dag vol inspiratie. En natuurlijk weer heel veel top vrouwen ontmoet. Uitgebreid verslag volgt volgende week via SmartUp Network.

Sessions van deze vier inspirerende vrouwen! Wat een top dag! En ik word gelukkig een keer niet raar aangekeken als ik de hele dag selfies loop te maken #gelijkgestemden
Sessions van deze vier inspirerende vrouwen! Wat een top dag! En ik word gelukkig een keer niet raar aangekeken als ik de hele dag selfies loop te maken #gelijkgestemden

ETEN! ETEN! ETEN!
ETEN! ETEN! ETEN!

Maandag 8 mei

Vroeg in de auto, want ik ben op weg naar Utrecht. Om de files een beetje voor te zijn neem ik mijn precious koffie mee de auto in.

Dinsdag 9 mei

Weer een lange dag, maar gelukkig wel relaxt kunnen afsluiten met yoga!

Woensdag 10 mei

Ik ben de ochtend begonnen met iets heel erg gaafs! Maar daar kan ik nog helemaal niets over vertellen. Oeps. Meer nieuws volgt snel.

Ik ben ook weer helemaal in de bakkers-mood. Kijk mij eens allemaal lekkere dingen maken (Martijn denkt er anders over trouwens…te droog…niet genoeg gerezen…te gezond…bla bla bla…hij krijgt dus nooit meer een stukje).

Donderdag 11 mei

Wisten jullie dat het nog precies een maand duurt voordat ik jarig ben? Ik zeg het maar alvast…

Die avond kom ik op de crossfit en denk eerst dat ze een foutje gemaakt hebben, er staat namelijk 100 (!) buspees. Klein bewijs dat ik het toch gedaan heb, voor degene die mij niet geloven:

Kijk, ik sta op het bord. Ik heb het echt gedaan!
Kijk, ik sta op het bord. Ik heb het echt gedaan!

Vrijdag 12 mei

Mijn match latte verslaving begint ernstige vormen aan te nemen. Als ik ’s ochtends wakker word is het eerste dat ik denk: ‘Oe, lekker, ik ga een latte maken’. Ik heb er inmiddels zelf een speciale mini-garde voor besteld.

Me & my matcha latte
Me & my matcha latte

Zaterdag 13 mei

Martijn en ik slapen sinds lange tijd een keer uit! Echt heerlijk. En ik krijg koffie op bed. I’m a happy girl.

Ik woon echt in het allerhipste dorp van Brabant, dus daar lopen we heen om te gaan lunchen. We hebben een superleuk soep restaurant in het dorp waar je een proeverij van soepen kunt bestellen. Maar daar denkt het hele dorp zo over, dus het is gewoon hartstikke vol. Een beetje creatief weten Martijn en ik onszelf nog aan een tafel te wurmen en dan kan de soep komen.

Soep, soep en soep
Soep, soep en soep

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*