My week in pictures #3

Deze week: middag Den Bosch met een mooie tocht over de Binnendieze, snacken in Den Bosch, dagje vrij, brood bakken en verjaardag van mijn neefje.  

Zondag 23 oktober

We wonen al een hele tijd hier in de buurt, maar hebben nog nooit een rondje gevaren op de Binnendieze van Den Bosch (schandalig). Na de zondag-sport ochtend zijn we van plan om naar Den Bosch te gaan. Maar zoals zovaak, lopen we een beetje achter op schema en is het ondertussen half vier als we richting de stad gaan. Om vier uur vertrekt de laatste boot, dus wij zijn aan de late kant, waar de niet zo gezellige mevrouw bij het instappen ons nog even aan herinnert.

 

Maar goed, we zitten en het is super leuk! Mooi weer, veel foto’s maken, leuk historisch verhaal (vroeger was dit het riool, heel fijn). En natuurlijk hebben wij honger na afloop en bestellen de Libanese hapjes bij Zoetelief in Den Bosch. Zondag = geslaagd.

Op de boot
Op de boot

 

Binnendieze Den Bosch
Binnendieze Den Bosch
Libanese hapjes bij Zoetelief in Den Bosch
Libanese hapjes bij Zoetelief in Den Bosch

Maandag 24 oktober

Hard aan het werk en ‘s avonds is weer crossfit. Langzaam begin ik te snappen waarom mensen crossfit verslavend noemen.

Dinsdag 25 oktober

Vandaag was een dag die goed was voor de kilometers, maar dat houdt ook meteen in dat ik vrij weinig andere dingen heb meegemaakt dan veel snelweg zien. De dag heb ik wel lekker zen afgesloten bij yoga.

Woensdag 26 oktober

Mijn vrije dag! ‘s Ochtends komen een vriendin met baby langs (o lief), gezellig bijgekletst. En in de middag is het natuurlijk weer woensdag, bakdag. Met deze keer: Venkel Loaf uit het On the Go boek van Rens Kroes. Errug goed gelukt, zeker met de bijbehorende linzentapenade. Ik moet wel bekennen dat dit ook niet zo moeilijk is, want er zit gewoon een heel potje zongedroogde tomaten in, daarmee wordt alles lekker…

 

Venkel loaf met linzentapenade
Venkel loaf met linzentapenade

Vrijdag 28 oktober

Aan het eind van de dag heb ik controle van mijn ogen. Vorig jaar heb ik mijn ogen laten laseren en dat is serieus de beste investering ever geweest. Ik was echt zo scheel als het maar zijn kon, dus om ‘s ochtends gewoon je ogen te openen en iets te kunnen zien was echt een openbaring. Na een jaar was weer de reguliere check en ik zie super goed. Ze zei zelfs dat ik meer dan 100% zag. Dat snap ik nog niet helemaal, zie ik dan dingen die er eigenlijk niet zijn ofzo? Maar goed, heb het maar niet gevraagd.

Zaterdag 29 oktober

‘s Ochtends is weer crossfit les en ik ben nu ook helemaal verslaafd. Ik train m’n armen zo hard dat ik thuis de voordeur niet eens opengeduwd krijg (in my defence: we hebben ook wel een hele zware deur…).

Mijn neefje is twee geworden en hij wilde graag friettafel. Dat is nog een leftover van de studententijd van mijn zusje en mij waarbij je aluminiumfolie over de tafel legt en daarop hop, al je friet en snacks gooit. Een groot kinderfeest dus.

kinderfeestje
Geen kinderfeestje compleet zonder mega taart…
friettafel
Friettafel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*