My week in pictures #29

Deze week: Zo’n beetje de saaiste week ever! Ik ben ziek en heb echt nul uitstapjes of events. Nou ja, kan niet altijd feest zijn denk ik.

Zondag 30 april

Vandaag vliegen we terug uit Spanje. Ondanks dat het maar 2 uur vliegen is, ben je toch altijd een hele dag kwijt. Irritant, vind je ook niet? Maar goed, we zijn weer thuis en het was top!

Maandag 1 mei

Weer aan het werk. Gisteravond had ik gewoon echt geen zin meer om mijn haren te wassen, dus dat moest vanochtend. Gevolg was dat ik het niet op tijd droog kreeg en dus geen tijd om te stijlen. Tadaa, toen waren mijn krullen terug. Martijn helemaal happy. (Ik zei toch dat het een saaie week was, ik heb het zelfs over haren wassen…).

Happy met de krullen
Happy met de krullen

Dinsdag 2 mei

Another day at the office. Vanavond zeg ik het sporten gewoon af, en dat doe ik niet snel. Later kom ik erachter dat dit de voorbode is van een paar dagen ziek op bed. Vandaag dacht ik nog dat een avondje bank iets zou oplossen. Maar helaas.

Woensdag 3 mei

De auto’s moeten allebei voor onderhoud naar de garage. Gelukkig regelt Martijn dit soort dingen altijd, dus ik hoef eigenlijk niks te doen. Ben alleen even mijn auto kwijt. Maar omdat Martijn zo’n hippe Suzuki uit mijn geboortejaar meekrijgt, rijd ik met hem mee. Woehoe, flashbacks!

Donderdag 4 mei

Vandaag ben ik dus echt ziek. Super irritant. Maar gelukkig hebben we Netflix (weet je nog die tijd dat we geen Netflix hadden? Nee ik ook niet meer, gelukkig!). Helemaal verslaafd aan zowel Outlander (mooie mannen kijken in Schotse rokken) en the Brigde (spannende Scandinavische thriller, je voelt je altijd minder ziek als je andere op gruwelijke wijze afgeslacht ziet worden).

Wat wel leuk is dat onze nieuwe happy socks binnen komen. Martijn en ik dragen allebei al jaren happy socks (echt al heel lang, voordat ze hip werden) en destijds werden we uitgelachen (nu af en toe ook nog hoor).

happy met de happy socks
happy met de happy socks

Vrijdag 5 mei

Ellende gaat nog ff door. Ik zei toch dat deze week saai was? Je leest zelf verder :P.

Zaterdag 6 mei

Martijn heeft een vriend belooft te helpen met graven en slopen. Martijn helemaal happy want hij mag in een lader. En omdat wij mega fan zijn van Gold Rush (ja, echt ik ook), vindt hij het ook nog leuk ook.

Gold Rush spelen: Als een klein kind zo blij
Als een klein kind zo blij

Ik ga ’s ochtends weer sporten (eindelijk) en voel me 1.000 keer beter. Hoppa.

Ik heb zelfs weer zin om taarten te bakken (ja ik ben echt beter). Martijn vindt mijn baksels medium (op het plaatje ziet het er veel groter uit). Maar ik ben er happy mee.

rabarber crumble
rabarber crumble

Deze zaterdag is het eindelijk een beetje mooi weer, dus wij steken de BBQ aan. Joepie! Kom maar op zomer!

the happy financial


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*