My week in pictures #28

Week 28: Deze week gaan we naar Spanje! Bilbao om precies te zijn. een uitgebreid verslag volgt natuurlijk nog, maar in deze my week in pictures alvast de highlights. 

Zondag 23 april

Ik krijg echt veel gedaan deze zondag! Echt fijn om weer eens bij te zijn. En dan bedoel ik met name de was. Ja dat moet ook gebeuren. The happy financial, het wasvrouwtje.

Maandag 24 april

Ik ga gewoon een avondje niksen. Ik weet niet wat het is: mijn nieuwe verslaving op Netflix (Girlboss, echt fantastisch!), mijn bijna vakantie en daardoor te druk voor alles, maar ik blijf een avond thuis. Kan me niet meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer op de bank heb gezeten. Nou ja, dat is nu ook weer uit mijn systeem. Morgen weer aan de gang.

Dinsdag 25 april

Laatste dag voor mijn vakantie. Met een deadline in zicht werk je altijd net iets efficiënter, vind je ook niet?

Die avond nog wel naar yoga en daarna de tas inpakken. Morgen ochtend namelijk heel vroeg naar Schiphol. En het schijnt super druk te zijn, dus…

Woensdag 26 april

WE GAAN OP VAKANTIE! Ik blijf Bilbao stug Balbao noemen (iets te veel Rocky gekeken). En ik heb er zin in! En wat nog leuker is: Omdat ik met Quanita heb afgesproken om u toch eindelijk te gaan vloggen, heb ik besloten om mijn eerste vlog van Bilbao op te nemen.

Blij ei #1 en blij ei #2 in het vliegtuig
Blij ei #1 en blij ei #2 in het vliegtuig

Dus vroeg in de ochtend zet ik de camera aan en loop vloggend door Schiphol. Uiteindelijk blijkt dat ik deze stukken eruit moet knippen (volledig mislukt), maar goed, het begin is gemaakt.

En dan zijn we in Spanje, en het regent super hard, en de taxi chauffeurs zijn aan het staken. Okee, lekker begin Spanje.

We huren een auto (onder het mom van: die hebben we toch nodig), karren door Spanje en komen aan in ons AirBnB appartement (heb ik al ooit gezegd dat ik echt mega fan ben van AirBnB, doe bijna niks anders meer).

What a view vanuit ons appartement

En dat gaat het feest pas echt beginnen, want we gaan eten. Spoiler alert: wij gaan heel veel eten deze vakantie! We eten pintxos, de Baskische variant van tapas. Eigenlijk gewoon brood met lekkers, heel veel lekkers erop. O en een glas vino is hier net zo duur als een glas water, dus dat belooft ook wat.

 

Happy girl… met pinxtos en vino

Eerste dag geslaagd!

Donderdag 27 april

Vandaag gaan we naar San Sebastián. Wij helemaal happy met onze huurauto!

San Sebastián

Natuurlijk eten we weer pinxtos en drinken een vino. San Sebastián is vooral een gezellig stadje, met sea view! Veel te koud om het water in te gaan, maar als de zon volop schijnt en het ophoudt met waaien, is het gewoon super lekker!

Het kan zijn dat ik vijf minuutjes in slaap ben gevallen…

Vrijdag 28 april

We zitten vlakbij de Rioja wijnstreek. En een wijndrinker als ik ben, moet ik daar natuurlijk heen… Maar het is serieus leuk! Aan het eind kon ik geen vat wijn meer zien. Maar gelukkig mochten we de wijn proeven, gewoon uit de fles.

Heel veel vino
Heel veel vino

Zaterdag 29 april

Alweer de laatste echte dag van onze trip. Morgen vliegen we namelijk op tijd terug. Weet niet hoe t met jullie zit, maar ik vind zo’n reisdag altijd een beetje een verloren dag.

Maar zover zijn we nog niet. Vandaag blijft het droog in Bilbao als het goed is, dus blijven we hier. Eerst gaan we naar het Guggenheim Museum. We zijn er tijdens deze vakantie al zo’n vijf keer voorbij gelopen, maar nu gaan we echt naar binnen.

Guggenheim museum...van buiten spectaculairder dan van binnen...
Guggenheim museum…van buiten spectaculairder dan van binnen…

Noem me maar een cultuurbarbaar, maar na een uur ben ik blij dat we weer buiten staan. Op naar het terras. Want het is eindelijk zonnig en 20 graden. Dus ik loop in mijn winterjas naar een gezellig terras en bestel een echte Rioja. Hoppa, dit is nog eens Spaans leven op z’n best.

Vino, patatas bravas, sunshine erbij... ik happy
Vino, patatas bravas, sunshine erbij… ik happy

the happy financial


2 thoughts on “My week in pictures #28

  1. Karin Beantwoorden

    Jaloers! Ben erg benieuwd naar je eerste vlog!

    1. Marjan Beantwoorden

      Hi Karin! Ik zelf ook haha. Wordt nog n heel gedoe met editen. Maar gaat goedkomen! Liefs, Marjan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*