My week in pictures #27

Week 27: Pasen! Tijd dus om eindelijk de aangifte in te vullen, maar ook tijd voor een giveaway. Ik sluit de week af met een gezellige lunch met Quanita. 

Zondag 16 april

Eerste paasdag! ’s Ochtends eet ik een eitje. O, maar dat doe ik eigenlijk elke dag. Daarna ga ik lekker sporten. Ook iets wat ik elke dag doe. Eigenlijk is het niet zo’n andere dag als anders. Maar het gevoel dat we morgen nog steeds een dag vrij hebben doet wel veel goeds.

Maandag 17 april

Familie bezoek. Dus op naar mijn ouders. Beetje jammer dat er schijnbaar een leeftijdsgrens zit aan paaseieren zoeken. Vond ik vroeger echt fantastisch!

Dinsdag 18 april

Ik heb mezelf een nieuw sport regime opgelegd. In de ochtend ga ik op de loopband. Het is vroeg, erg vroeg. Maar even afwachten hoe lang ik dit vol kan houden. Ik ben wel de hele dag een stuk fanatieker dan anders, dus zal toch wel goed voor je zijn.

Woensdag 19 april

Ik mag vandaag weer naar Silke! Zo fijn! En mijn wenkbrauwen zijn top (zijn Silke en ik de enige die hier heel gelukkig van worden).


Vandaag is ook de prijsuitreiking van de Giveaway die ik afgelopen zondag via IG heb gedaan. Ik heb Isabel van Beauty by Isa blij mogen maken met een inspirerend boek van Annic van Wonderen. Ik werd in ieder geval happy van een Giveaway. Vaker doen?

Donderdag 20 april

Ik hou mijn sportregime in de ochtend nog steeds goed vol. Ik word er happy van.

In de avond weer lekker naar yoga.

Vrijdag 21 april

Laatste werkdag van deze week. Ik ben wel toe aan een beetje weekend mort ik zeggen.

Zaterdag 22 april

Ik ga met Quanita van Quanitacreative.com lunchen in Utrecht. Nadat we allebei verdwaald zijn in Hoog Catherijne (Utrechters onder jullie: dat is toch super groot?! Hoe vinden jullie de weg naar buiten?!), lunchen we bij Lewis.

All day Breakfast bij Lewis
Super gezellig, heel veel inspiratie en een opdracht voor ons allebei. Mijn kant van de opdracht houdt in dat ik toch echt moet gaan vloggen.

En om meteen actie te ondernemen, gaan we naar de Media Markt (na weer een hele tocht in Hoog Catherijne). Ik koop een tripod en microfoon. En het vloggen kan beginnen.

Op het verlanglijstje, een echt bloggers camera
Heel eng allemaal, maar wel echt heel veel zin in. Dus hebben jullie onderwerpen waarover ik moet gaan vloggen? Laat het me weten!

Nieuwsbrief inschrijfformulier april 2017
Nieuwsbrief inschrijfformulier april 2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*