My week in pictures #25

Week 25! Prijsuitreiking van Zakenvrouw van het jaar in Rotterdam, eindelijk naar de kapper en de eerste keer peeptoes aan in 2017. 

Zondag 2 april

Vandaag is echt een relax dag. En omdat het mooi weer is (en Martijn moet oefenen met foto’s maken), gaan we naar buiten, het bos is. Daar kan ik voor aapje spelen. Niet handig, maar levert wel grappige foto’s op.

Aapje Marjan, gaat allesbehalve soepel
Aapje Marjan, gaat allesbehalve soepel

Maandag 3 april

Die avond komt een vriend op bezoek. Gezellig bijgekletst.

Dinsdag 4 april

Vanavond is de prijsuitreiking van Zakenvrouw van het Jaar in Rotterdam!

De prijzen!!
En Deniece von Harras (SmartUp Network) is genomineerd in de categorie ZZP. En natuurlijk wint Deniece! Want wat wij al lang wisten (dat Deniece een über stoere powervrouw is en die prijs meer dan verdient), weet nu ook heel Rotterdam.

De trotse winnares

Woensdag 5 april

Mijn kappersafspraak is echt long overdue. Ik had volgens mijn schema in februari al moeten gaan, maar… excuses, bla bla, flauwekul allemaal.

Dus eindelijk, eindelijk mag ik naar Merlin. Weer een stukje blonder en dood haar armer.

 

Donderdag 6 april

Die ochtend vind ik het tijd voor de eerste peeptoe dag. Jazeker, het weer is goed genoeg om de peeptoes (voor de mannen onder ons: schoenen met open teen), uit de kast te halen. Feit dat dit het spannendste is dat ik die dag heb meegemaakt, wil wel wat zeggen over de rest van de dag.

6 april: de peeptoes kunnen weer!
6 april: de peeptoes kunnen weer!

Vrijdag 7 april

Werken, werken, werken. Best wel een efficiënte dag. ’s Avonds zou ik eigenlijk moeten gaan sporten, maar zeg het gewoon tegen al mijn principes in, af. En ik ben zelf ook helemaal af. Om 8 uur gaat de laptop dicht en dan ben ik er helemaal klaar mee.

Zaterdag 8 april

Die ochtend hebben we bij crossfit een Hero WOD (Blake). Maar ik leef nog achteraf. Daar is dan ook alles mee gezegd, poe.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*