My week in pictures # 2

Neem een kijkje in my daily life met deze pictures. Met deze week: Mijn eerste crossfit les, hotelovernachting in Utrecht, uit eten met het team, een dagje vrij, ontwerp van het tuinhuis / aanbouw, nieuwe nagels en een Indonesische eet avond!

Zondag 16 oktober

Zondag, relax dag. Na ruim anderhalve week heb ik weer getraind. Maandag en dinsdag loop ik nog steeds met spierpijn!

Maandag 17 oktober

Onderweg naar Utrecht! Deze week zitten we bij een klant in Utrecht en omdat ik écht niet vrolijk word van files in de vroege ochtend én onderweg naar huis nog een keer in de file, blijven we in een hotel. En dat is deze keer best prima (ik heb in het verleden wel eens in hotels gezeten, dat wil je niet weten zo slecht!).

’s Avonds eten we in het hotel, yumyum. Het wild seizoen is weer begonnen en als ik iets lekker vind is het Bambi op mijn bord (okee, dat klinkt minder lekker dan het is en redelijk wreed, maar ik vind het lekker…).

Sashimi plate vooraf
Sashimi plate vooraf
Van de wild kaart
Van de wild kaart

Dinsdag 18 oktober

Bij de klant waar we deze week zitten hebben ze de lekkerste café lattes ever. Vorig jaar dronk ik er zo’n acht op een dag. Tot, horror, ik erachter kwam dat er zo’n 200 kcal in één latte zaten. En ik dus met mijn koffie al meer kcal op had dan ik normaal op een hele dag eet. OOPS. Dit jaar maar braaf aan de thee en mezelf verwennen met een goede lunch.

Office lunch
Dit versta ik dus onder een goede lunch, veel groenvoer 😉

Op vakantie in Bali heb ik een crossfit les meegedaan om toch een beetje in shape te blijven met mijn bijna dagelijkse binge eet festijn daar. En ik was fan! Dus ik heb hier ook een crossfit box gezocht en ga aan de gang. De eerste maand is het een soort van beginnerstraining die je verplicht moet volgen om mee te mogen doen met de ‘grote’ mensen groep. Poe, als dit beginner is…Maar echt fantastisch! Ben helemaal af en nu alweer zin in vrijdag voor de tweede les!

Woensdag 19 oktober

Woensdagen zijn vanaf oktober mijn vrije dagen. Ik bombardeer woensdag tot bakdag en maak espresso muffins en broccoli broodjes, allebei uit het boek On the go van Rens Kroes. Beide echte toppers!

Coffee muffins in de oven
Coffee muffins in the making
Coffee muffins ready
Coffee muffins ready…met thee 😉
dsc_1062
Broccoli broodjes.. wat n feest

Mijn eerste hardlooprondje na de City Run van vorige week loopt niet heel erg soepel (lees: traag). Maar ik heb de regen en wind overleefd en zit lekker binnen, in bad, met Netflix aan (huidige verslaving: How to het away with murder…spannend!).

Die avond is ook weer bokszaktraining en dat is misschien een beetje te veel van het goede. Met de spierpijn van het crossfit en vermoeide benen van het hardlopen ben ik niet vooruit te branden. Maar goed, wel weer gezellig en dat telt ook.

Donderdag 20 oktober

Vijf jaar geleden hebben we een nieuw huis gebouwd en nu is het eindelijk tijd om de aanbouw te gaan doen. Het is eigenlijk meer een tuinhuis, maar door het een aanbouw te noemen kan ik beter aan mezelf verkopen dat ik er zoveel geld aan ga uitgeven. De eerste berekeningen heb ik natuurlijk al gemaakt en daar word ik niet gelukkig van (of liever gezegd: De Bijenkorf gaat hier niet gelukkig van worden, want die gaan me de komende maanden minder zien en zie mezelf toch wel als een van hun vaste klanten en grootverbruikers).

De architect komt ’s avonds langs om het eerste ontwerp te gaan maken. En het wordt gaaf! Het wordt een soort van ons huis, in miniatuur vorm. Dus ook een vierkante doos met heel veel glas. Met open haard in het midden. Ik zie mezelf al warme choco’s drinken!

schetsen van ons tuinhuis
schetsen van ons tuinhuis
totaalplaatje van ons nieuwe tuinhuis / aanbouw
het berenvel voor de open haard is ook al ingetekend

Vrijdag 21 oktober

Iedere drie weken is het tijd voor het periodiek onderhoud aan mijn nagels. Deze keer ga ik voor een olijfkleurige groen van de nieuwe herfst collectie van Opi, First Lady of Nails.

img_0067
Nieuwe nagels…Olijf groen deze keer

Crossfit les #2: De bank roept en ik heb echt honderd procent, nul komma nul zin om te gaan! Toch maar gegaan en wat ben ik blij. Achteraf dan, want ook tijdens de burpees denk ik nog: ‘Waar ben ik aan begonnen?!’. Ik ben helemaal kapot, strompel naar huis, douche en naar bed.

Zaterdag 22 oktober

Zaterdag, uitslaapdag, toch wel heilig hier in huis. En uitslapen is helemaal okee wanneer je ontbijt op bed krijgt:

ontbijt op bed!
ontbijt op bed!

Deze zomer hebben we een cooking class gedaan in Bali en hebben de recepten meegekregen. Overdag een rondje toko, markt en groothandel voor het nodige exotische spul en de rest van de dag staan de mannen in de keuken. Wij vrouwen hebben de zware taak van het opeten van al dat lekkers. Bedankt mannen!

Nasi, smells so good!
Nasi, smells so good!
Fruit als nagerecht
Fruit als nagerecht
En natuurlijk spekkoek
En natuurlijk spekkoek

Fin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*