My week in pictures #11

Christmas vibes are coming! Het zijn nu echt de laatste dagen voor kerst en dat merk je: op het werk, in de auto, op de radio. Vind het zo gezellig! Laatste week, kom maar op! 

Zondag 18 december 

Om vorige week een beetje goed te maken (drama op sportief gebied), begin ik in de ochtend met fitnessen. En zoals altijd: ben achteraf weer super happy! 

Verder is de man ziek, dus die heeft verzorging nodig. Veel thee met honing en een ontbijt op bed. Ik ben punten aan het scoren! 


’s Avonds ben ik alleen thuis, dus: Netflix, thee en de bank! Ik kijk een super mooie film over het Deense koningshuis. Iedereen gaat dood, boehoe, niet leuk. 

Maandag 19 december 

Vroeg op, want wil een beetje voor de files in Utrecht zijn. Plan lukt half, maar met n café latte en Mariah Carey op de achtergrond valt het toch allemaal wel mee. 

Workout 2/2 deze week: done. 

Dinsdag 20 december 

Na een hele week niet sporten vorige week, ben ik serieus een beetje bang om naar crossfit te gaan. En ja hoor: ik ben helemaal af… Maar wel op een goede manier dan. Happy! 

Workout 3/3 deze week: done. 

Angie Workout

Woensdag 21 december 

Is vandaag niet officieel de kortste dag van het jaar? Als in: na vandaag wordt het steeds langer licht? Woehoe! 

De eerste foute kerst film is een feit! Kan je nu al niet meer vertellen waar hij over ging, maar het was kerst, er lag sneeuw en ik hield er een goed gevoel aan over. Moet genoeg zijn toch? 

Workout 4/4: done

Donderdag 22 december 

Kerstborrel op kantoor. Foute grappen over accountants zijn er altijd meer dan genoeg te maken… juist… een en al gekkigheid dus. 

Vrijdag 23 december 

Laatste dag voor de vakantie! Ik sluit mijn dag af in de hangmat met een workshop aerial yoga. En omdat het niet zo druk is, is er extra tijd voor wat acrobatiek. Woehoe, zie me gaan! 

Workout 5/6 done (ja, yoga is hard werken, iedereen die me daarin nog tegen durft te spreken, daag ik uit…). 

Zaterdag 24 december 

Het kerst weekend is begonnen! Ik heb me opgegeven voor een les crossfit in de ochtend, iets waar ik heel veel spijt van heb als de wekker gaat. Maar… as usual: helemaal fijn als het weer gedaan is. Workout 6/7 done. 

Kom maar op met al dat kerst eten! En dat gaan we vanavond al doen, want schoonouders komen langs! 

Tafel netjes gedekt… kerst diner #1 kom maar door
Ik ben ready voor kerstmis! Nu al zin in! Merry Christmas 😘 

Follow my blog with Bloglovin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*