My week in pictures #1

Vandaag bestaat the happy financial alweer 1 maand! In één maand tijd ruim 1.200 lezers van mijn blog over financiën. Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben. Wil je dat ik een keer schrijf over een bepaald financieel onderwerp? Laat het me weten!

Om deze eerste mijlpaal te vieren, deze zondag een extra blog in de vorm van mijn week in pictures! Kijk aan de hand van mijn foto’s mee wat ik deze week beleefd heb!

Zondag 9 oktober

Mijn allereerste hardloopwedstrijd! Tijdens de Eindhoven Marathon zijn er ook minder enge afstanden, zoals de 4,5 km. Ik vind het super spannend. Mijn training was ook niet fantastisch, ik had zo’n drie keer buiten gelopen. Maar ik heb op mijn 4,5 km toch wel een tijd waar ik blij mee was (5:27 min / km). En ik heb me meteen ingeschreven voor de volgende run: Glow Run op 19 november in Eindhoven!

the happy financial @ IAK City Run 2016
Start van de IAK City Run (er doen toch niet alleen maar kinderen mee he?!)
the happy financial helemaal happy na de IAK City Run
Helemaal happy na de IAK City Run

Maandag 10 oktober

Een dagje werken @ the office. Die avond heb ik mijn tas al gepakt, de volgende ochtend gaat de wekker al om 4:30, want: Ik vlieg dinsdag voor mijn werk naar Italië.

Dinsdag 11 oktober

We komen aan in Milaan, lopen naar onze huurauto en…het gaat regenen. Daar had ik niet helemaal rekening mee gehouden… Waar ik wel rekening mee had gehouden was de super lekkere koffie en dat stelt zeker niet teleur. Ik word er gelukkig van!

Ondertussen eet ik mijn van thuis meegebrachte wortel, word hier heel hard om uitgelachen door mijn collega en verdien daarmee de bijnaam van de week: Mevrouw Wortel. Nou ja, tijdens de lunch maak ik dat goed met een grote pizza:

klein meisje...grote pizza
klein meisje…grote pizza

 

the happy financial aan de bellini's
the happy financial aan de bellini’s

 

Dat ze in Italië van goed eten houden, bewijst het diner in de avond nog maar eens. Echt te lekker! Het dorpje waar we verblijven heeft een paar schattige pleintjes, die gewoon vragen om een reeks met selfies. De meest hilarische foto’s van mij, waarbij ik op een leeg plein, minutenlang selfies maak, zijn ook al het kantoor rond gegaan.

the happy financial @ Italy
Cremona, Italia
Appartement
Appartement

Woensdag 12 oktober

Ontbijten in Italië is ontbijten met een cappuccino, of twee. En mijn dag begint goed! De Italiaanse directeur is mijn naam vergeten en noemt me daarom maar Ingrid. Geen idee waarom, maar dit leidt tot mijn nieuwe naam: Ingrid Wortel. Heel fijn.

the happy financial in Italia
Buon Giorno from Italy

 

Donderdag 13 oktober

Vroeg op…Heel vroeg op…Om 6.15 vertrekt het vliegtuig weer naar Amsterdam. Today: I need all the coffee in the world (and more coffee please).


Vrijdag 14 oktober

Vandaag is mijn vrije dag! Bijslapen is echt een must, dus zodra ik wakker ben, kan ik meteen door naar yoga les. Ik kom helemaal happy terug, want ik heb voor het eerst een hoofdstand gedaan! Oehoe! Mijn dag wordt nog beter als ik thuis kom en zie dat Martijn als verrassing visite kaartjes heeft laten maken voor the happy financial. Zo lief!

the happy financial
Visitekaartjes van the happy financial!

Zaterdag 15 oktober

Lunchen in Eindhoven bij the Happiness Café. Ik kom hier de laatste tijd misschien iets te vaak, begin een beetje op een stamgast te lijken ;). Maar een goede lunch is belangrijk (deze keer had ik de salade met kip, zeker een aanrader!), want Syl en ik gaan naar Amsterdam! Naar de eerste editie van het sushi festival om precies te zijn. Maar een rondje Amsterdam is niet compleet zonder een bezoekje aan De Bijenkorf :). Wij zijn niet de enige die er zo over denken, want parkeren is een D-R-A-M-A. Ik laat me niet uit het veld slaan en ben blij dat ik een mini-autootje heb en kan mezelf overal tussendoor wringen. Hoppa!

the happy financial @ Amsterdam
Wat is onze hoofdstad toch mooi…

Een rondje Bijenkorf levert ons vooral een score op van nieuwe Rituals stock (I love the new limited edition), Tony cravings en Christmas inspo (mogen we al?!).

the happy financial @ De Bijenkorf A'dam
Christmas Inspo..

Daarna gaan een Limburger en een Brabander het pontje op naar Amsterdam Noord (wij zijn wereldreizigers).

the happy financial op het pontje
Wereldreizigers

Het sushi festival bestaat uit een grote markthal met een stuk of 15 food trucks. Leuke opzet, beetje jammer is de rij van 1,5 uur bij de sashimi. Die slaan we dus over en we gaan voor de sushi rolls en Japanse poffertjes. Ja, die waren echt lekker.

the happy financial @ sushi festival
Sushi Festival @ Amsterdam

Gewapend met ieder twee Japanse matcha green tea cupcakes stappen we weer op het pontje onderweg naar het Zuiden.

Fin


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*