My week in pictures #12

Het is kerstmis! En ik heb ook nog eens vakantie! Plenty of time voor gezelligheid! Maar ook: het einde van de kerstboom, sportief het jaar uit en een beauty middag. 

Zondag 25 december 

Martijn en ik vieren eerste kerstdag gezellig samen. En ik heb stiekem wel wat cadeautjes gekocht. Maar weet ook dat hij daar niet aan gedacht heeft, dus heb ook wat ‘van mezelf, voor mezelf’ ingeslagen. Dank je wel Santa.

Cadeautjes onder de boom
De buit!! šŸ˜šŸ˜šŸ˜

In de middag gaan we een stukje wandelen, tussen al het eten door.

Wandelen in het bos, komen we toch nog buiten tussen al het eten door

Eenmaal thuis is het natuurlijk tijd voor de volgende foute kerstfilm. Woehoe, definitely Christmas vibes!

Maandag 26 december

Ik ga de kerstboom water geven, want hij hangt er wat slapjes bij. Op de een of andere manier lekt al het water door de kerstboom, door de plastic zak die er omheen zat en van het bord waar hij op stond, recht naar het stopcontact. Aardlek gesprongen. Boel vies. Ik chagrijnig. 

Needless to say: dit was het einde van de kerstboom. Ik was er meteen helemaal klaar mee en heb de boel opgeruimd. Tot volgend jaar, houdoe boom. 

Het einde van de kerstboom. Tot volgend jaar!

In de middag gaan we naar mijn broertje die 21 jaar is geworden vandaag. Aan het eind van de avond zegt mijn moeder: ‘Zo jongens, zullen we de kerstboom aftuigen?’ Ik heb de opruimwoede duidelijk niet van een vreemde zullen we maar zeggen.

Dinsdag 27 december 

Weer een gewone dag, maar dan zijn we vrij! Kerstboom weg, huis schoongemaakt, ik happy.

Mijn eerste eindejaars-special is online en gaat over het opstellen van een persoonlijk maandbudget. Ik ga zelf ook maar even aan de slag met mijn persoonlijke financiƫn.

Woensdag 28 december

Heerlijk zo die vrije dagen. Lekker uitslapen, ontbijt op bed, beetje televisie kijken. Zo kom ik de dagen wel door.

Overdag heb ik gepland voor het nodige onderhoud: nagels in de ochtend en schoonheidsspecialiste in de middag! Heerlijk.

In de avond komen de buren eten. Weer een knap staaltje Just In Time Management, want we schuiven alles net de oven in als aangebeld wordt!

Donderdag 29 december

Brrr, wat een kou vandaag. Wat past er beter bij de kou dan erwtensoep? Juist.

Erwtensoep! Yes!
Erwtensoep! Yes!

Verder een heerlijk sportieve dag! Eindelijk weer eens, en dat is maar goed ook. Heb zoveel gesnoept de laatste dagen, gewoon niet normaal meer. Ben dan ook blij dat ik vanavond weer naar crossfit mag. En heb mijn abonnement laten omzetten van twee keer in de week naar onbeperkt. Hoppa!

Vrijdag 30 december

Vandaag heb ik een beauty middagje met een vriendin en mag ik producten testen. Blog hierover komt snel online!

Zaterdag 31 december

De laatste dag van het jaar alweer! Hoe hebben jullie oud & nieuw gevierd? Ik moet eerlijk zeggen dat dit niet mijn favoriete feest is. Vier het dan ook het liefst bij vrienden thuis, of we nodigen vrienden uit. Lekker relaxt. Happy 2017! 

Follow my blog with Bloglovin


One thought on “My week in pictures #12

  1. […] Het enige nadeel van zo’n beauty middag met face maskers is dat ik het altijd zo’n zooi ... thehappyfinancial.com/fris-het-nieuwe-jaar-beauty-middag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*