Januari = Startup maand

Happy Financial New Year!

Een nieuw jaar, een nieuw begin! En voor sommige van jullie betekent dat een nieuwe start in de vorm van je eigen bedrijf. Een grote stap en ontzettend spannend. Je ideeën zijn goed, het begin is gemaakt, maar wat je moet allemaal regelen? Waar loop je tegenaan als starter? 

De maand januari staat bij the happy financial in het teken van dit nieuwe begin, in de vorm van ‘Januari – Startup maand’. Iedere week schrijf ik een blog over waar je als starter allemaal tegenaan kunt lopen. Ik laat zien dat het vaak niet zo ingewikkeld is als je vooraf denkt, en dat je het ook zeker niet moeilijker moet maken dan het is.

Ik ga het hebben over het schrijven van een business plan, het maken van begrotingen voor de onderneming, opzetten van je administratie en regeldingen zoals inschrijving bij de KvK, je eerste BTW aangifte en facturen maken.

Deze maand is bedoelt om je goed aan je nieuwe (financiële) jaar te laten beginnen zodat je zeker van je zaak bent en je met een gerust hart die nieuwe stap kunt maken!

Maar: ook voor degene die geen ondernemer zijn, biedt the happy financial meer dan genoeg nieuwe blogs in het nieuwe jaar! Ik start in januari met mijn trip naar Londen, waarna ik verder ga in de serie ‘Work & Organise’. Hoe zorg ik voor overzicht in mijn werk? En hoe houd ik mijn agenda en to do lijstjes bij?

Happy (financial) New Year!

Follow my blog with Bloglovin


4 thoughts on “Januari = Startup maand

 1. Joke Beantwoorden

  Hi, ik wil je starters plan wel graag volgen, maar ben niet bekend met blog! Kan het ook via mail of hoe ga ik te werk?
  Website is in de maak voor : UMH Creaties
  Handgemaakte producten

  1. Marjan Beantwoorden

   Hoi Joke,

   Wat leuk dat je de blog wil gaan volgen. Het is eigenlijk heel simpel: Iedere vrijdag in januari post ik een artikel voor startende ondernemers. Kijk dus iedere vrijdag op mijn website om het laatste artikel te lezen. Heel erg veel succes met je website!

   Groetjes, Marjan

 2. Bart Beantwoorden

  Hoi Marjan,

  Heb jij jouw blog als bedrijf ? Ik ben benieuwd naar je artikelen over startups 🙂

  1. Marjan Beantwoorden

   Hoi Bart,

   Ben benieuwd wat je van de blogs voor starters vindt!
   Ik ben in het dagelijks leven accountant, dus adviseer ondernemers en bedrijven over de verschillende onderwerpen die ook in mijn blog terug komen.

   Groetjes, Marjan

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*