The happy financial is born!

Het is misschien niet het meest sexy onderwerp, of hot topic wanneer je met vriendinnen op het terras een drankje doet, maar wel heel belangrijk: je persoonlijke financiën. Niet alleen door mijn werk, maar met name door mijn eigen ervaringen, ben ik door de jaren heen een stuk wijzer geworden op dit gebied en ik wil je de valkuilen waar ik met open ogen ben ingetuind, besparen.

Daarom schrijf ik iedere week een blog over je persoonlijke financiën, hoe je er grip op krijgt en hoe je geld kunt overhouden. Want daar draait het per saldo om: financieel voldoende comfortabel zitten om de dingen te kunnen doen jij belangrijk vindt.

En omdat mijn leven niet alleen bestaat uit het tellen van geld, schrijf ik ook over wat mij nog meer bezig houdt (lees: waar ik mijn geld aan uitgeef), zoals reizen, sporten, eten en kleding.

Ik heb accountancy gestudeerd en heb mijn master en post-master (RA) afgerond aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds 2008 werk ik als openbaar accountant. En accountants zijn alles behalve grijze, saaie muizen. Daarvan wil ik je overtuigen op mijn blog.

the happy financial in Haifa


One thought on “The happy financial is born!

  1. […] ben als accountant iedere dag bezig met de financiën van anderen. Ik controleer middelgrote bedrijv... thehappyfinancial.com/waarom-is-inzicht-in-je-financien-belangrijk

Comments are closed.