Fris het nieuwe jaar in – beauty middag

Deze week is duidelijk de winter begonnen: buiten vriest het, binnen lekker de verwarming aan. Heerlijk! Enige nadeel vind ik zelf altijd dat je huid trekt als een gek, zo droog. Daarom: tijd om hier iets aan te doen.  vind niets lekkerders dan een middagje tutten. En in het kader van the happy financial ook nog eens helemaal budget friendly! 

Het product – geen zooi meer in de badkamer

Beauty middag: gezellig met vriendinnen, kop thee erbij, maskers op het gezicht. Top!

Het enige nadeel van zo’n beauty middag met face maskers is dat ik het altijd zo’n zooi vind worden. En iedereen die mij een beetje kent, weet inmiddels hoe goed ik tegen zooi kan (zeg maar: niet. Lees ook het treurige verhaal van mijn kerstboom).

Dit vind ik meteen het grote voordeel van de face gel: geen zooi, maar wel het effect! Ik heb de Fantastic Face Gel van Maybeauty. Deze face gel verwijdert dode huidcellen zonder dat de vellen eraan hangen (dat heb ik ook wel eens meegemaakt, niet fijn).

En ik heb een super droge huid, zeker in de winter. Alleen maar redenen om goed voor jezelf te zorgen!

De gel! Meer dan genoeg voor gezicht, hals en dan nog een keer

Aanbrengen van de gel (zonder te knoeien!).

Goed smeren
Happy met het resultaat!
Mijn huid is een stuk zachter, moet achteraf wel heel goed hydrateren.

Foto credits gaan naar mijn lieve vriendin Pamela!

Cadeautje

Wil je ook met een lekker zachte huid de winter doorkomen? Via onderstaande link krijg je 30% korting op alle producten van Maybeauty:

kortinslink: https://maybeauty.nl/happyfinancial

kortingscode: happyfinancial

 

Wat zijn jouw beauty geheimen in de winter?

Wat zijn jouw beauty geheimen deze winter? Welke budget beauty tips heb jij?

 

Follow my blog with Bloglovin